Takekit Моќ Алатка Организатор Ѕид Монтирање, 4 Нивоа Голем Капацитет Безжичен Алатка Организатор, Држач За Вежба Ѕид Монтирање со 7 Слотови, Тешки Моќ Алатка За Склади?
  • Неодамнешно

Takekit Моќ Алатка Организатор Ѕид Монтирање, 4 Нивоа Голем Капацитет Безжичен Алатка Организатор, Држач За Вежба Ѕид Монтирање

DEN 959.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИЗДРЖЛИВА ЧЕЛИЧНА КОНСТРУКЦИЈА : нашиот организатор за складирање електрични алати е изработен од висококвалитетен тежок челик, обложен со црна боја за да спречи ' рѓа и корозија, изграден за цврст и долготраен, кој може да држи електрични алати од која било тежина 4 НИВОА ГОЛЕМ КАПАЦИТЕТ : ќе добиете 7 слотови за сместување на вашите вежби за напојување, 6 големи полици за складирање батерии, полначи, кутии за алати и други повеќе електрични алати и 3 странични прегради за држење чекани, клешти и шрафцигери. КОМПАТИБИЛЕН СО ПОВЕЌЕТО АЛАТКИ : безжичните слотови за држачи за вежби се дизајнирани да бидат компатибилни со повеќето вежби за напојување достапни на пазарот. Полиците за отворање обезбедуваат соодветен простор за складирање на различни видови електрични алати. И слотовите на една од горната полица одговараат на повеќето компактни кружни пили на батерии. НАМАЛЕТЕ ГО НЕРЕДОТ И ЗАШТЕДАТА НА ПРОСТОР : со оваа решетка за електрични алати, можете да ги одржувате сите ваши електрични алати добро организирани на една централна локација. Може да ослободи многу простор од вашата работна маса и да го олесни пристапот до алатките додека работите на проекти. Тој е идеален организатор на алатки за монтирање на ѕид за гаража, магацин и работилница. ЛЕСНО ЗА СКЛОПУВАЊЕ и ИНСТАЛИРАЊЕ : оваа решетка за складирање вежба е дизајнирана да се монтира во ѕидни столпчиња 16" во центарот и е потребно склопување пред употреба.