Прибор За Патување ШУЧЕНГМАОИ, 18/8 Прибор за Јадење од нерѓосувачки Челик 3 парчиња Пренослив Камп За Еднократна Употреба Сребрени Садови, Вклучуваат Вилушка Лажиц?
  • Неодамнешно

Прибор За Патување ШУЧЕНГМАОИ, 18/8 Прибор за Јадење од нерѓосувачки Челик 3 парчиња Пренослив Камп За Еднократна Употреба Сребрени

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик со безвременски дизајн, нашиот пренослив комплет прибор е изграден да трае Рачката За нано обложување со висока температура обезбедува заштита од корозија и удар, отпорност на лизгање и избледување и е безбедна за миење садови за лесно чистење. Нашата торбичка за носење е изработена од издржлив материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ и дизајнирана лесно да се вклопи во вашиот ранец. Слотот за сребрени садови против тресење безбедно го држи вашиот прибор за повеќекратна употреба, за да можете да ги носите со себе каде и да одите. Нашиот пренослив прибор е совршено пондериран и избалансиран, без остри рабови. Ласерската врежана шема против лизгање го олеснува собирањето храна, а стапчињата за јадење се лесни за употреба, така што можете удобно и безбедно да уживате во оброците. Нашиот комплет прибор за јадење за патување вклучува вилушка, лажица, стапчиња за јадење и футрола, сите во низа богати бои. Погоден е за тинејџери и возрасни и може да се користи за секојдневна употреба, канцеларија, студентски дом, кампување и многу повеќе, што го прави разноврсен додаток во вашата кујна или опрема за патување. [Елегантен И Издржлив] set Преносливиот комплет прибор е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик и има безвременски дизајн кој никогаш нема да излезе од мода. Рачката За нано обложување со висока температура обезбедува заштита од корозија и удар, отпорност на лизгање и избледување и е безбедна за миење садови. [Стабилен и Пренослив] торбичката за носење е дизајнирана лесно да се вклопи во вашиот ранец и е изработена од издржлив материјал ЗА СТОМАЧНИ МУСКУЛИ.