Кулако Комбинација Клуч Кабинет Заклучување Кутија Клуч Кабинети, Преносни Клуч Кутија, Преносни Клуч Кутии Ѕид Монтирани, Клуч Кутија За Складирање Дома Клуч Без?
  • Неодамнешно

Кулако Комбинација Клуч Кабинет Заклучување Кутија Клуч Кабинети, Преносни Клуч Кутија, Преносни Клуч Кутии Ѕид Монтирани, Клуч

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен е од материјал од челична плоча, а челичната плоча е печат и формирана интегрално Не е деформиран и отпорен на удари и е издржлив. Додадете рачка врз основа на вашиот оригинал, за да можете да одите на кое било место каде што сакате да одите, не мора да ја носите со себе и не грижете се за тоа!. Хуманизираниот дизајн на заоблени агли ефикасно спречува непотребна штета и ја штити нашата лична безбедност. Разумната големина не зазема премногу места и ви помага да ги зачувате клучевите и разните проблеми!. Постојат дупки на задната страна што може да се користат со цевки за проширување и завртки за проширување за да се прицврстат со ѕидот или според вашите потреби. Име на производ; пренослив клучен материјал за кутии : класификација На Железна боја : 24 преносни (погодни за клучеви од 7-11 см)36-битни преносни (погодни за клучеви од автомобил)50 преносни (погодни за клучеви од 6-9 см)Карактеристики; двојна употреба (пренослив + ѕид виси)тежина на Пакетот : 2kgprompt : 1.