Контролер на кран, лесна жица 800MHz фреквенција на пренесување Фреквенција на пренесување далечински управувач против масло за мешање на анти -мешање за почеток на г
  • Неодамнешно

Контролер на кран, лесна жица 800MHz фреквенција на пренесување Фреквенција на пренесување далечински управувач против масло за мешање на анти

DEN 2523.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широка примена : Овој далечински управувач е погоден за кранови, транспортери, опрема за рударство на јаглен, бетонски пумпи и друга механичка опрема Идеална замена : Овој далечински управувач со силна способност против мешање, чувствителна и стабилна, идеална замена за старите и оштетените делови. Добро изработка : Овој далечински управувач има функција за набудување на електрична енергија и го прикажува статусот на моќност со LED индикаторот, фреквенцијата на пренос од 800 MHz, силна способност за анти -мешање. АБС школка : Школка на далечинскиот управувач е изработена од врвен ABS материјал, кој е водоотпорен, доказ за нафта, доказ за капки, доказ за киселина, обезбедувајќи му на производот долг животен век. Лесно жици : опремено со бакарен кабел, терминал во форма на U, погодно за да ја жицате и контролирате вашата опрема. Широка примена : Овој далечински управувач е погоден за кранови, транспортери, опрема за рударство на јаглен, бетонски пумпи и друга механичка опрема. Идеална замена : Овој далечински управувач со силна способност против мешање, чувствителна и стабилна, идеална замена за старите и оштетените делови. Добро изработка : Овој далечински управувач има функција за набудување на електрична енергија и го прикажува статусот на моќност со LED индикаторот, фреквенцијата на пренос од 800 MHz, силна способност за анти -мешање. АБС школка : Школка на далечинскиот управувач е изработена од врвен ABS материјал, кој е водоотпорен, доказ за нафта, доказ за капки, доказ за киселина, обезбедувајќи му на производот долг животен век. Лесно жици : опремено со бакарен кабел, терминал во форма на U, погодно за да ја жицате и контролирате вашата опрема. Лесно жици : Опремено со бакарен кабел, терминал во форма на U, погодно за да ја жицате и контролирате вашата опрема. Добро изработка : Овој далечински управувач има функција за набудување на електрична енергија и го прикажува статусот на моќност со LED индикаторот, фреквенцијата на пренос од 800 MHz, силна способност за анти -мешање. АБС школка : Школка на далечинскиот управувач е изработена од врвен ABS материјал, кој е водоотпорен, доказ за нафта, доказ за капки, доказ за киселина, обезбедувајќи му на производот долг животен век. Широка примена : Овој далечински управувач е погоден за кранови, транспортери, опрема за рударство на јаглен, бетонски пумпи и друга механичка опрема.

Item Type:
Remote Control
Material:
ABS, Copper
Remote Control Battery:
AA alkaline battery x 2 (Delivery Without Battery)
Application:
Crane, Conveyor, CNC, Coal Mining Machinery, Generator Start, Concrete Pump, Grab Bucket, Other Machinery
How to Use:
Remote controllers and transmitters of the same series and model can be replaced at will as follows:
1. Put the new transmitter without battery, and the receiver must not be powered on.:
2. Remove the data U disk from each receiver.:
3. Insert the small U disk.:
4. When the battery is installed, the indicator light flashes three times, the data has been copied to the new transmitter, and it can be used normally.:
5. With the receiver, insert the small U disk according to the direction, the red light flashes three times, and it can be used normally after plugging in the power supply.:
Package List:
1 x Remote Control:
1 x Receiver:
1 x Dust Jacket:
2 x Fuse:
Note:
1. After use, the main power of the crane should be turned off, and the power of the receiver should be cut off.:
2. Press the reset emergency stop button of the transmitter, and place the :