Мега-Л Дипломирање Тематските Фолија Раб Завеси, Дипломирањето Партија Украси 2023, 2 Пакет 3, 3х6, 6 стапки Зелена Фото Кабина Реквизити, Стример Позадина За Средно Учи?
  • Неодамнешно

Мега-Л Дипломирање Тематските Фолија Раб Завеси, Дипломирањето Партија Украси 2023, 2 Пакет 3, 3х6, 6 стапки Зелена Фото Кабина Реквизити, Стример

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?‍?● ПАКЕТ q : 2 пакувања зелени завеси за раб од фолија со тематика за дипломирање, Дополнителна голема големина (ширина x капка) 3,3 x 6,6 стапки, фантастична позадина за фото-реквизит за забава за дипломирање ?● ВРВЕН КВАЛИТЕТ● : Во Споредба со традиционалните завеси со раб од фолија, нашата завеса со раб печати живописни модели на постдипломски елементи. Тие се лесни и издржливи. Овие висококвалитетни раб завеси се тешки, нераскинливи и можат да се користат долго време. ?‍?€ ЛЕСНО ЗА НАНЕСУВАЊЕ : Откинете двострана леплива лента, а потоа залепете ја завесата на раб на врвот на саканата локација, погодна за врата, прозорец, ѕид, училница или украси во позадина на сцената. ?① СЈАЈНА ПОЗАДИНА на ЗАБАВАТА за ДИПЛОМИРАЊЕ q : овие прекрасни завеси за раб од фолија за ламба се добри за служење како украси за забава за дипломирање и роденденска забава или завеси за фотографирање, ќе бидете изненадени од атмосферата на постдипломските студии и погледот што тие го создаваат.