Јунбо Јасно Мало Пакет Печати, 1 Инчен Круг Круг Нафора Печат Налепница Јасно Круг Етикети За Коверти, Кутија И Подарок Пакување 1050 Парчиња Ролна(1 ролна)
  • Неодамнешно

Јунбо Јасно Мало Пакет Печати, 1 Инчен Круг Круг Нафора Печат Налепница Јасно Круг Етикети За Коверти, Кутија И Подарок Пакување 1050 Парчиња Ролна(1

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овие етикети од половина инчи се толку лесни за лупење и нанесувањеСовршен транспарентен ефект. Практично исчезнуваат кога се нанесуваат на бели и обоени површини, давајќи професионален печатен изглед. Давајќи ефект "без етикета", тие се одлични транспарентни пломби за personal картички, покани, пакети, производи, рефус стока, документи и пораки. Може да се користи и за правење САМОСТОЈНИ, занаетчиски проекти, бележење и многу повеќе. Овие јасни етикети гарантираат долготраен резултат. Тие се исто така отпорни на временски услови, отпорни на стареење, масло и нечистотија и исто така можат да се избришат. Постојаното лепило со оптимална плошност обезбедува долготрајно држење, лепило што не тече за да понуди сигурна моќ на лепење. Дијаметар : 1 " - - - 1050 парчиња/ролна. Овие етикети од половина инчи се толку лесни за лупење и нанесување.Совршен транспарентен ефект. Практично исчезнуваат кога се нанесуваат на бели и обоени површини, давајќи професионален печатен изглед.