Humancentric Vesa Монтирање Адаптер За Samsung Закривен Монитор Монтирање T55 Серија 27 и 32 Монитори, VESA Адаптер Држач Монитор На Веса Штанд, Рака, Маса Планината со 75x75 или 100x100 mm ?
  • Неодамнешно

Humancentric Vesa Монтирање Адаптер За Samsung Закривен Монитор Монтирање T55 Серија 27 и 32 Монитори, VESA Адаптер Држач Монитор На Веса

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Монтирајте го немонтабилниот со овој адаптер ВЕСА за да прикачите Закривени монитори Од Серијата не ВЕСА Т-55 На рацете НА ВЕСА, штандовите НА ВЕСА, држачите ЗА БИРО НА ВЕСА и другите системи за монтирање НА ВЕСА Монтирајте го вашиот компатибилен монитор Samsung на стандардна монтажа НА VESA со нашите адаптери VESA. Овој адаптер ЗА монтирање ВЕСА е специјално дизајниран За Закривени Монитори Samsung 32" и 27" T55. Тој е компатибилен само со овие модели и нема да одговара на другите монитори На Самсунг. Брза и лесна инсталација со вклучен хардвер : ќе можете да го инсталирате овој адаптер ВЕСА за вашиот компатибилен монитор Самсунг за Неколку минути со само шрафцигер. Секогаш двојно проверувајте го бројот на моделот на мониторот пред да нарачате. Хуманцентрични дизајни имајќи ги предвид : ние сме најголемиот светски бренд и производител на адаптери ЗА монтирање ВЕСА.