Кеси за широро Завиткајте Заптивка За Вакуум 4 парчиња Завиткајте Филм Топлинско Пакување целофан завиткајте САМОСТОЈНИ Сапуни Филмски Кеси: 200 парчиња Чиста Запт?
  • Неодамнешно

Кеси за широро Завиткајте Заптивка За Вакуум 4 парчиња Завиткајте Филм Топлинско Пакување целофан завиткајте САМОСТОЈНИ Сапуни Филмски Кеси:

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Јасни Кеси За Завиткување Со Смалување : Изработени од ПВЦ, транспарентниот дизајн ви овозможува лесно да ги набудувате предметите внатре Вреќи за Смалување на топлинска Заптивка : Погодни За пакување свеќи, чевли, шишиња со вино, материјали за правење сапун, козметика, занаетчиство И многу повеќе. Смалете Вреќи За Завиткување : само треба да ги ставите предметите во торбата, а потоа да користите фен за коса за рамномерно загревање. Вреќи За завиткување со смалување на топлина : Лесен за употреба топлински тунел или фен за коса за собирање и запечатувач за запечатување кеси. Смалете Ги Ракавите За Завиткување : може да ги одржува вашите предмети чисти и без влага за складирање запечатување на торбата. Јасни Кеси За Завиткување Со Смалување : Изработени од ПВЦ, транспарентниот дизајн ви овозможува лесно да ги набудувате предметите внатре. Вреќи за Смалување на топлинска Заптивка : Погодни За пакување свеќи, чевли, шишиња со вино, материјали за правење сапун, козметика, занаетчиство И многу повеќе. Смалете Вреќи За Завиткување : само треба да ги ставите предметите во торбата, а потоа да користите фен за коса за рамномерно загревање. Вреќи За завиткување со смалување на топлина : Лесен за употреба топлински тунел или фен за коса за собирање и запечатувач за запечатување кеси. Смалете Ги Ракавите За Завиткување : може да ги одржува вашите предмети чисти и без влага за складирање запечатување на торбата. Пакетот Вклучува 800 x Смалуваат Завиткајте Кеси Карактеристики - Материјал : пвц. - Боја : Транспарентна. - Секоја кеса е доволно цврста за да ја чува секоја содржина внатре безбедна, цврсто завиткана и безбедна.