Држач ЗА Светилки ЗА Влекачи МУЈГ, Прилагодливи Метални Подни Светилки Заграда Влекачи Резервоар За Греење Светлина Поддршка За Брадести Змејови Змии Гуштери Жаб?
  • Неодамнешно

Држач ЗА Светилки ЗА Влекачи МУЈГ, Прилагодливи Метални Подни Светилки Заграда Влекачи Резервоар За Греење Светлина Поддршка За Брадести

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●КАРАКТЕРИСТИКИ на ПРОИЗВОДОТ ● нашиот држач за ламба со брадести змеј прилагодлив, можете да ја прилагодите висината и ширината според големината на вашиот резервоарМоже да ги задоволи вашите различни потреби.Грејната светилка и уредот за осветлување може лесно да се инсталираат на држачот.Обезбедете удобно засолниште за вашите влекачи. Quality SEFTURE дека прилагодливиот држач За светилки За Змии е изработен од црн метал.Силен и издржлив без деформација. ●ШИРОКА ПРИМЕНА ● штандот за светилки Од Желка е широко користен кај разни влекачи и водоземци.вклучувајќи змии желка гуштери жаба пустиник рак брадест змеј пајак итн. ●ЕДНОСТАВНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ●Прво инсталирајте ја заградата,а потоа прилагодете ја заградата на соодветниот агол на резервоарот за влекачи, Инсталирајте ги светлата, ставете ја светилката на hook.In со цел да се одржи стабилноста на поддршката,најдобро е да се користат конзерви за индексирање или тешки предмети на основата.