4 парчиња Нерѓосувачки Челик Ножици Сет ,Llano Маникир Во собата со Ноктите Машини&засилувач; стакло ноктите датотека&засилувач;пинцети &засилувач;Уво Восок Отстрану?
  • Неодамнешно

4 парчиња Нерѓосувачки Челик Ножици Сет ,Llano Маникир Во собата со Ноктите Машини&засилувач; стакло ноктите датотека&засилувач;пинцети

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

420 J2 Нуркање Одделение Нерѓосувачки Челик : мартензитски нерѓосувачки челик, поради својата добра отпорност на ' рѓа, најчесто се користи за професионална опрема за нуркање Неговата цврстина, цврстина, отпорност на корозија и отпорност на абење се далеку супериорни во однос на обичниот нерѓосувачки челик. Сите додатоци на костумот лано се направени од овој материјал. Пренослива Големина : Комплетот За Нокти За Нокти доаѓа со кожна футрола за чување на вашите алатки и лесно можете да ја ставите во какви било чанти или вреќи за рамо. Сите во сите, тоа е одлично за патување или семејство-користење. 4 ПАРЧИЊА Професионален Секач За Нокти : мултифункционалниот професионален Комплет за Чешлање исполнува се што ви треба, вклучете ги датотеките за стакло машини за нокти за нокти за нокти за уши;. Одличен Подарок : овој комплет за педикир за маникир е изработен од 100% тежок нерѓосувачки челик, доаѓа со прекрасен пакет кутии за подароци, изгледа модерно и кралско, тоа е најдобриот подарок за вашето семејство и пријатели.