Сет за сечење на метални плочи, фино изработување отпорни на електрична вежба, кои се издвојуваат ножици, издржливи со монтажни делови за пластика од бакар алумини?
  • Неодамнешно

Сет за сечење на метални плочи, фино изработување отпорни на електрична вежба, кои се издвојуваат ножици, издржливи со монтажни делови за

DEN 332.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Точно сечење : Електрични ножеви за обработка на плочата за вежбање, кои имаат точна способност за сечење, поудобно од обичната електрична смолкнување Метал секач : усвојува голема глава за сечење на цврстина, додатокот на плочата за смолкнување може да се справи со 0,8 мм не'рѓосувачки челик, метална плоча од 1,2 мм, итн. Широка примена : Електричните ножици се погодни за сечење метални плочи, брановидни материјали и материјали за обложување во прав, итн. Материјал : Изработено од алуминиумска легура и висок јаглероден челик, смолкнувањето на електричната вежба е абење и отпорна, лесна и издржлива. Лесно за инсталирање : Опремено со рачка, шипка за фиксирање, клучеви и пролет, смолкнувањето на електричната плоча за вежбање е погодно за инсталација и употреба. Точно сечење : Електрични ножеви за обработка на плочата за вежбање, кои имаат точна способност за сечење, поудобно од обичната електрична смолкнување. Метал секач : усвојува голема глава за сечење на цврстина, додатокот на плочата за смолкнување може да се справи со 0,8 мм не'рѓосувачки челик, метална плоча од 1,2 мм, итн. Широка примена : Електричните ножици се погодни за сечење метални плочи, брановидни материјали и материјали за обложување во прав, итн. Материјал : Изработено од алуминиумска легура и висок јаглероден челик, смолкнувањето на електричната вежба е абење и отпорна, лесна и издржлива. Лесно за инсталирање : Опремено со рачка, шипка за фиксирање, клучеви и пролет, смолкнувањето на електричната плоча за вежбање е погодно за инсталација и употреба. Точно сечење : Електрични ножеви за обработка на плочата за вежбање, кои имаат точна способност за сечење, поудобно од обичната електрична смолкнување.

Item Type:
Electric Drill Plate Shears
Material:
Aluminum Alloy, High Carbon Steel
Application:
Suitable for cutting metal plate, corrugated material, pipe, complex material, powder coating material, stainless steel, copper, aluminum, formic acid, plastic, glass fiber, etc.
Package List:
1 x Plate Shears:
1 x Handle:
1 x Fixing Rod:
2 x Wrenches:
1 x Spring:
1 x Hex Wrench:
1 x User Manual: