7 Форми Коцки Калапи За Смола, Со Силиконски Шестоаголни Коцки Кутија Мувла Полиедрални Коцки Мувла Коцки Правење Мувла За Епоксидна Смола Кастинг Табела Игра На Т?
  • Неодамнешно

7 Форми Коцки Калапи За Смола, Со Силиконски Шестоаголни Коцки Кутија Мувла Полиедрални Коцки Мувла Коцки Правење Мувла За Епоксидна

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Материјал● : калапи За Коцки и калапи за кутии за коцки се направени од Силикон, со многу транспарентен изглед и висока отпорност на кинење, лесни за расклопување и повеќекратна употреба ●Пакетот Вклучува : ќе добиете 1сет калапи, вклучувајќи 7 различни форми на калапи за коцки, калап за тело од кутија од 1 ПАРЧИЊА + калап за капак од 1 ПАРЧИЊА, шприц ОД 10 МЛ, има специјални обрасци на капакот, МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ САМИ колку што сакате. €DIY® : Нашата калап за коцки од смола обезбедува голем простор за додавање разни украси или пломби, можете да додадете светки, камен, суво цвеќе, сјај, боја на смола и која било друга декорација што сакате да ја креирате вашата уникатна кутија за коцки и коцки. ●Лесен За Употреба : Лесен за расклопување, почекајте смолата целосно да се излечи, лесно е да се излезе од калапот за смола, готовата површина е многу мазна, а внатрешноста е полирана, мазна како огледало. ●Широка Примена : силиконската мувла за коцки е идеална за правење коцки од смола за игри, разни форми за да ги задоволи вашите различни потреби.