Jf-xuan Домаќинство мултифункционално мултифункционално роботско роботско жичана лента за крајно прицврстување на жица жица жица секачи електрични алатки хардверс?
  • Неодамнешно

Jf-xuan Домаќинство мултифункционално мултифункционално роботско роботско жичана лента за крајно прицврстување на жица жица жица

DEN 1596.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Спецификации : 8 инчи Оригинален конјуиран дизајн : Горните и долните стеги се постабилни и спречуваат лизгање. 55# јаглерод челик се гаси и зацврстува, а работ на ножот е остра и полесно се одземе. Ергономска механика рачка : Просперитетна за одржување, погодна за долгорочна употреба. Ве молиме, набудувајте на време кога користите, не предизвикувајте штета. Почитувани клиенти, има толку многу производи во оваа продавница, тука можете да ги изберете вашите омилени производи. Ние ќе ви обезбедиме квалитетни производи и услуги. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не навреме. Должина на тота : 210 mmhead Дебелина : 24mmhandle Ширина : 100mmmsstripping : AWG24-10 (0.0mm²) Белешка : жицата на обвивката може да се излупи, а надворешната кожа е мазна и мека. Може да потрае уште неколку операции. Сечилото за сечење е сам за сечење на бакарна жица, алуминиумска жица и не сечење челична жица.