Омитеа УВ Сјај Рејв Вентилатор Преклоплив За Жени/Мажи/Драг Кралица - Голем Клак Фестивал Преклопен Рачен Вентилатор-ЗА ЕДМ, Музички Фестивал, Настан, Забава, Танц, ?
  • Неодамнешно

Омитеа УВ Сјај Рејв Вентилатор Преклоплив За Жени/Мажи/Драг Кралица - Голем Клак Фестивал Преклопен Рачен Вентилатор-ЗА ЕДМ, Музички

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Најлон Qulesture QUESTARIAL quester 100% рачно изработени со Висококвалитетна Ткаенина И Бамбус, и тие се испечатени со безбедно ув мастило што е еколошки. Кога се изложени на црна светлина, тие ќе дадат дополнителен светол неонски сјај, што ќе додаде совршен допир на облеката на секој рејвер. ?●ДИМЕНЗИИ● Се Отвора на 13 x 25,5 инчи, Се Преклопува на 13 x 1,5 x 1 инчи. Погоден за мажи, жени и кралица за влечење. €és МАЕСТРАЛЕН ДИЗАЈН_ Голем Рачен Вентилатор Се Отвора со прилепување на зглобот! Прави силен звук кога е отворен со брзина. Мазно и Лесно Отворање и Облека. Нашите Обожаватели на Раце се вашиот број 1 од суштинско значење за вашиот следен рејв или музички фестивал. ?●ШИРОК СПЕКТАР на УПОТРЕБА е Одличен За одржување на ладен, топол блиц, украси на ѕидови, танцување, сценски настапи, свадба, црква, настани за забава на рејв, концерти, костими, косплеј, диско, фиеста, карневал и е совршен подарок за Роденден, Новогодишен Ден, Денот на Вљубените, Денот на Мајката, Денот на Таткото, Ноќта на Вештерките, Денот на Благодарноста, Божиќ. ?①СОВРШЕНИ ДОДАТОЦИ за РЕЈВ + Ви Помагаат да ја преживеете топлината на рејв или фестивал КАКО ЕДЦ, РИФ! Нема повеќе чувство жешко и испотено додека танцувате ноќта далеку можете да изгледате секси и да ги заслепите сите што ќе ги сретнете! Совршен подарок за секој колега опседнат празник, равер, едм фан или Канди Кид! Добијте восхит и реквизити и од девојки и од момци додека шетате по фестивалот!. Ние патуваме низ светот секоја година во потрага по нови и возбудливи трендови во љубителите на рејв рака. Ова искуство ни овозможи значително да ги прошириме нашите производни линии и да понудиме уникатни. На секој клиент му обезбедуваме најдобра услуга и топла пријателска насмевка со секоја нарачка. Ја знаеме вредноста на маркетингот од уста, поради што одиме дополнителна милја за да бидеме сигурни дека сте целосно задоволни од купувањето. Многу од нашите клиенти се однесуваат на пријателите и семејството и се враќаат кај нас повторно и повторно. Одлично за изведување, секси ноќно излегување или вашиот следен фестивал КАКО ЕДЦ, или Ултра!. Добијте восхит и реквизити и од девојки и од момци додека шетате по фестивалот!.