Таволоза алуминиумски штанд, 22 до 60 “прилагодлива висина, густ алуминиумски метален статив приказ на лента со преносна торба, за цртање и прикажување на таблети и ?
  • Неодамнешно

Таволоза алуминиумски штанд, 22 до 60 “прилагодлива висина, густ алуминиумски метален статив приказ на лента со преносна торба, за цртање

DEN 262.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? 【Прилагодлива висина】 Висината на штандот за алатки за алат може флексибилно да се прилагоди од 22,8 "до 60,4" за вклопување со употреба на различни возрасти и различни висини Уметникот „Лесил“ ја вклучи хоризонталната лента, лесно прилагодете се на различните позиции за да одговараат на висината на вашето платно. 【Лесно соберете】 За максимална преносливост, оваа сликарска слика се склопува на само 20 инчи и тежи само 2,4 фунти. Ова го прави едноставно да се спакувате за секое патување (вклучено преносна торба), каде и да патувате во светот или да го посетувате. ? Слично на тоа, уникатното заклучување на пресврт со брзо поставување е дизајнирано да се демонтира лесно и брзо- совршено за употреба на теренот, на улица или каде и да сакате да сликате. ? Со подлога за поддршка на нозете што не се лизга, овој штанд е особено стабилен за да се обезбеди разноврсно решение за секој уметник. ? Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не веднаш и нашата услуга за клиенти ќе се обиде да ги решиме проблемите за вас. ? 【Прилагодлива висина】 Висината на штандот за алатки за алат може флексибилно да се прилагоди од 22,8 "до 60,4" за вклопување со употреба на различни возрасти и различни висини. Уметникот „Лесил“ ја вклучи хоризонталната лента, лесно прилагодете се на различните позиции за да одговараат на висината на вашето платно. 【Лесно соберете】 За максимална преносливост, оваа сликарска слика се склопува на само 20 инчи и тежи само 2,4 фунти.