Pupdoge 1 парчиња Услуги На Клиентите Бел, Бар Мени Ѕвонче, Оброк Ѕвонче, Се Користи За Потсетување На Келнери Да Служат, Јавете Се На Ѕвончето За Училница Канцеларија П?
  • Неодамнешно

Pupdoge 1 парчиња Услуги На Клиентите Бел, Бар Мени Ѕвонче, Оброк Ѕвонче, Се Користи За Потсетување На Келнери Да Служат, Јавете Се На Ѕвончето

DEN 135.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 3,3 инчи х 3,3 инчи х 2,8 инчи; Тежина : 100грМатеријал : изработен од легура, без пластика, многу издржлив. Боја : Достапна во жолта,црвена,розова,сина,бела, виолетова/Случајна боја. Како да се користи : само притиснете го копчето на врвот со прстот или дланката и ќе испушти јасен звук, доволно силен звук што повеќето луѓе го слушаат. Апликација : може да се примени за различни прилики, како што се училница, канцелариски прием, ресторан, хотел и сите други прилики. Големина : 3,3 инчи х 3,3 инчи х 2,8 инчи; Тежина : 100гр.Материјал : изработен од легура, без пластика, многу издржлив. Боја : Достапна во жолта,црвена,розова,сина,бела, виолетова/Случајна боја. Како да се користи : само притиснете го копчето на врвот со прстот или дланката и ќе испушти јасен звук, доволно силен звук што повеќето луѓе го слушаат. Апликација : може да се примени за различни прилики, како што се училница, канцелариски прием, ресторан, хотел и сите други прилики. Карактеристики : Материјал : изработен од легура, без пластика, многу издржливо Гласно И Јасно Ѕвонење : можете да го слушнете звукот во далечината. Многу корисно за стариот да побара помош. Отпорен на лизгање : неговата основа отпорна на лизгање нема да ја оштети вашата маса.