Аркени Среќни Велигденски Јајца Зајаци Цветна Трпеза Тркач 13х72 Инчи Сезонски Пролетен Декор Цвет Зајаче Одмор Фарма Внатрешна Гроздобер Тема Собирање Украси За В?
  • Неодамнешно

Аркени Среќни Велигденски Јајца Зајаци Цветна Трпеза Тркач 13х72 Инчи Сезонски Пролетен Декор Цвет Зајаче Одмор Фарма Внатрешна Гроздобер

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТ И ДИМЕНЗИЈА : пакетот содржи само еден тркач на маса 13 х 72 инчи (33х183см), одговара на маси за 4 до 6 лица ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Погоден за повеќето правоаголни маси, тркалезни маси и квадратни маси. ЛЕСНА НЕГА И ПЕРЕЊЕ : Изработена Од Полиестерска Мешавина со врвен квалитет, која е отпорна на избледување, еднократно, издржлива, преклоплива и може да се пере во машина. ДЕКОРАЦИЈА И ЗАШТИТА : тркачот на маса може да обезбеди заштита за вашата трпезариска маса, да спречи гребење на тврди предмети и да обезбеди декорација за вашиот одмор. ПОВЕЌЕ ДЕКОР : Ако нешто некогаш се случи со вашите аркени производи, ние ќе ви понудиме враќање на средствата или бесплатни замени веднаш. Внесете "АРКЕНИ" во полето за пребарување за да дознаете повеќе идеи за декор на масата "АРКЕНИ". ПАКЕТ И ДИМЕНЗИЈА : пакетот содржи само еден тркач на маса 13 х 72 инчи (33х183см), одговара на маси за 4 до 6 лица. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Погоден за повеќето правоаголни маси, тркалезни маси и квадратни маси. ЛЕСНА НЕГА И ПЕРЕЊЕ : Изработена Од Полиестерска Мешавина со врвен квалитет, која е отпорна на избледување, еднократно, издржлива, преклоплива и може да се пере во машина.