12 парчиња безбедносно знаме и магнети комплет портокалови црвени знамиња за безбедност со жица 18 x 18 инчи приколка безбедност за предупредување знаме за знаме за м?
  • Неодамнешно

12 парчиња безбедносно знаме и магнети комплет портокалови црвени знамиња за безбедност со жица 18 x 18 инчи приколка безбедност

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Најлон Она што го добивате : Пакетот доаѓа со 4 парчиња 18 x 18 инчи светло црвени безбедносни знамиња со жица, 4 парчиња 18 x 18 инчи светли знамиња за безбедност на портокалова боја со жица, 4 парчиња магнети со тешки ореви, тотално 12 парчиња предмети во пакет , погодно брзо за инсталирање на знамињата. Сигурен материјал : знамињата за безбедност на решетката се изработени од PVC и најлонски материјал од мрежа, издржлив и стабилен, отпорен на солза и УВ, со добри перформанси отпорни на временски услови, може да се применат на отворено и погодни за разни чудаци, можете да ги користите долго време . Добра видливост : Овие знамиња за безбедност на предупредување се светло портокалово и црвено, што може да ја зголеми видливоста, да го задржи вниманието на возачите или пешаците за безбедност, овие работи се погодни за аглите, грбот и страните на вашата приколка или камион за да ги предупредат другите возачи да се вози со дополнителна претпазливост. Лесен за инсталирање : Овој комплет за тешки знамиња и магнети е идеален за приложување знамиња на машини, кои се дизајнирани за брзо поставување и расклопување; Цврсто магнети за заклучување на орев може да се прикачат на повеќето рамни челични површини и знамињата за безбедност на јамката на жицата; Кога не сте во употреба, можете да го преклопите и чувате за следниот пат, лесен и преносен, нема да заземате премногу простори. Широка примена : Овој преголем комплет за оптоварување е идеален за камиони кои превезуваат голема опрема и машини за градење на патиштата, дозволувајќи им на трговијата со трговија на патот да забележи дека носите големи предмети и избегнувате непотребни судири, го одржувате транспортот безбедно.