Фавомото 8 парчиња Самостојно Складирање Јасни Пластични Додатоци Мали Организаторски Мрежи За Шарм На Контејнери Уметнички Справи Со Футроли Прстени Од Кристал ?
  • Неодамнешно

Фавомото 8 парчиња Самостојно Складирање Јасни Пластични Додатоци Мали Организаторски Мрежи За Шарм На Контејнери Уметнички Справи

DEN 1113.92

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕГРАДА КУТИЈА за МОНИСТРА Погоден За складирање на обетка, нараквица, монистра, ѓердан и прстен и го прави вашиот накит поуреден ОБЕТКА ОБЕТКА СЛУЧАЈ можете да го испратите на вашите пријатели и семејства како подарок и тие ќе бидат многу среќни. МУШКА случај користи Пластични Монистра Контејнер одлична кутија за складирање, нема повеќе неред и неред во кој било агол од вашата соба. ЈАСЕН ОДДЕЛ ПЛАСТИЧЕН ОРГАНИЗАТОР Изработен Од одличен пластичен материјал, тој е и безбеден за употреба. КРСТ ОРГАНИЗАТОР кутијата за складирање е во едноставен дизајн, но е многу корисна и практична. Список на пакети 8 Х Карактеристики На Организаторите На Мушка-Големина : 27,00Х17, 00Х4, 00см;/10, 61Х6, 68Х1 Случај На Мушка со Капаци. - Погоден за складирање на Обетки, нараквица, монистра, ѓердан и прстен и правење на Вашиот накит поуредни Организатори На Лабави Монистра. - Материјал : Пластична Кутија Со Копчиња Со Повеќе мрежи-Компактна големина, без да зафаќа премногу простор при користење. Можете да го ставите насекаде каде што сакате решетки јасно пластични организатор. - Одлична изработка и изработени детали, тоа нема лесно да се деформира Или Монистра Кутија. - Боја : Како Што Е Прикажано Организатор На Вкрстена Нишка-Произведен со пластичен материјал, цврст и практичен За Долготрајна Употреба Кутија со Монистра.