Aboofan Kids bandaids 40 парчиња придржувани деца завои за завој дишење декор за домаќинство лента први деца само-налепница грижа свежо кајач на рана разубавување на отворен?
  • Неодамнешно

Aboofan Kids bandaids 40 парчиња придржувани деца завои за завој дишење декор за домаќинство лента први деца само-налепница грижа

DEN 91.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Завојување на завој : Совршено за запирање на крварење и заштита на рани, не повредувајќи ја кожата Објави за заштита на рани : 40 парчиња лепила завои, доволна количина за да ги исполнат вашите барања. Завои за лепило за домаќинства : 2 пакувања од 40 парчиња лепило завои, доволно количина за да ги задоволите вашите дневни потреби и можете да ги споделите со вашето семејство и пријатели. Лепички завои : Може од сите страни, запечатувајќи се и. Завои за нега на рани : Користење на ткаенина и високо-еластичен PE материјал, добра еластичност и издржливост. Список на пакети2 X пакувања од 40 парчиња лепила завои за завои- висока еластичност, погодна за некои делови од телото и удобно без ограничување.- 2 пакувања од завои за лепило од 40 парчиња, доволно количина за да ги задоволите вашите дневни потреби, и можете да ги споделите со вашето семејство и Пријатели.- Големина : Прибл.- Белешка : Овој производ вклучува 2 стилови, стил на облак серија и мал стил на цветник.