Организатор за складирање на среќа со среќа, мулти-дивизија со двојни слоеви кутија за складирање на алатки, мултифункционално организирање на риболов куки за риб?
  • Неодамнешно

Организатор за складирање на среќа со среќа, мулти-дивизија со двојни слоеви кутија за складирање на алатки, мултифункционално организирање

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите клиенти го заслужуваат најдоброто, ако има какви било проблеми со квалитетот, ние секогаш сме тука за вас, слободно контактирајте не! Издржлива конструкција, отпорен на влијание и отпорен на корозија. Безбедни брави отпорни на удар. Складирањето со двојно слој може да го зголеми просторот за складирање на кутијата. Проucирниот помага да се идентификуваат внатрешните производи. Нашите клиенти го заслужуваат најдоброто, ако има какви било проблеми со квалитетот, ние секогаш сме тука за вас, слободно контактирајте не!. Издржлива конструкција, отпорен на влијание и отпорен на корозија. Безбедни брави отпорни на удар. Складирањето со двојно слој може да го зголеми просторот за складирање на кутијата. Проucирниот помага да се идентификуваат внатрешните производи. Карактеристики : издржлива градба, отпорна на влијание и отпорна на корозија.IMPACT Отпорни безбедни брави.Даубл-слојно складирање може да го зголеми просторот за складирање на кутијата. Кутија за складирање на алатки, мулти-дивизиски двоен слој, организирајте го случајот со аранжман, издржливи алатки за решавање Box Dimension : App.

Type:
Tool Storage Box
Material:
PP
Applications:
Tool Storage Organize Arrange
Features:
Tool Storage Box, Multi-division Dual Layer, Organize Arrange Case, Durable Tools Tackle Box
Dimension:
app.21.5x12x6.7cm/8.46x4.72x2.63in
Color:
Translucent gray
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Tool Storage Box:
New high quality products! If you have any doubts, please feel free to contact us, we will answer you within six hours :