Кабилок 50 парчиња нож универзални ножеви чувари ножеви врвни капаци ножеви ракави сечила заштитници блокови за складирање кујнски прибор за јадење прибор за јаде?
  • Неодамнешно

Кабилок 50 парчиња нож универзални ножеви чувари ножеви врвни капаци ножеви ракави сечила заштитници блокови за складирање кујнски прибор

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ефикасно вашата алатка од ставање на држачот за алат и случајно паѓање на земја предизвикувајќи ја алатката Овие капаци за заштита на врвовите се од премија, можете да ги чувате долгорочно. Овој ракав игра улога во заштитата на врвот на ножевите. Овој компактен и професионален ракав за заштита на врвови можете да го купите по прифатлива цена. Тие се едноставни за употреба, лесни и удобни за чување, може да се користат како подарок за семејствата. Опис сакате да најдете алатка која може ножеви врвот? Ако одговорот е да, тогаш можете да дојдете да го видите овој производ, ножевите совети ракави. погоден за различни алатки, вклучувајќи мало преклопување, големо преклопување, двојно преклопување, мало директно, средно директно и големо директно. Карактеристики-Боја : Црвена.- Големина : Околу 2, 50Х0, 70Х0, 30см/ 0, 98Х0, 28Х0, 12инч.- Овие капаци за заштита на врвовите се од премија, можете да ги чувате долгорочно.