Сомфи Литиум-Јонски Полнач-Полнење Литиум-Јонска Батерија На Полнење За Моторизирани Нијанси, Ролетни, Завеси И Тенди-Долготрајна Моќност За Пакет Батерии - Сомфи ?
  • Неодамнешно

Сомфи Литиум-Јонски Полнач-Полнење Литиум-Јонска Батерија На Полнење За Моторизирани Нијанси, Ролетни, Завеси И Тенди-Долготрајна Моќност

DEN 431.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НЕМА ПОВЕЌЕ БАТЕРИИ-нема повеќе замена на батерии-само батерија на полнење (се продава одделно) и овој кабел за полнење Заштедете пари за купување батерии и заштедете време-кога вашите нијанси треба да се полнат, само фатете го овој кабел и приклучете ги!. ЕНЕРГЕТСКИ ЕФИКАСЕН-Започнете да го живеете вашиот најефикасен живот денес со ова решение за полнење! Батериите за повеќекратна употреба можат да бидат одржлива алтернатива на стандардните батерии – помалку патувања до продавница, помалку батерии на депонија и подобро искуство за вас. НАПОЛНЕТЕ САМО ЕДНАШ ГОДИШНО-Литиум-јонските батерии обезбедуваат поголема моќност од стандардните батерии, така што повеќето клиенти полнат само еднаш годишно! Овој полнач за литиумски батерии работи со Сомфи моторизирани безжични нијанси и ролетни кои имаат стапче за батерија на полнење ОД 12 V. РАБОТИ СО СОМФИ ПОЛНЕЊЕ НА ЛИТИУМ - Јонски БАТЕРИИ-ѕид полнач приклучоци во стандарден штекер за домаќинство за да се обезбеди енергија На Ли-јонски батерија на полнење пакет. Полначот користи конектор со 3 проводници дизајниран за Пакетот Ли-јонски батерии што се Полни. Ако вашиот полнач за приклучок бара дополнителен кабел за да ја достигне вашата сенка, достапни се дополнителни должини. Без разлика дали се префрлате на батерија на полнење или ви треба батерија за замена, лесно е да ги вклучите моторизираните ролетни.