Ipetboom rattan serving train train рачен плетен плетен корпа 3 поделени делови плетен корпа сад леб корпа за закуска послужавник чинија за складирање на овошје за домашен рестора?
  • Неодамнешно

Ipetboom rattan serving train train рачен плетен плетен корпа 3 поделени делови плетен корпа сад леб корпа за закуска послужавник чинија

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Корпи за складирање на ратан : Дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив, одличен подарок за домаќинство за вашите пријатели Таблет за складирање на таблети : Поставувањето на оваа закуска плоча дома не може да ја одразува вредноста на вкусот на сопственикот, туку и да го привлече вниманието на гостите. Поделена послужавник за сервирање : Може да се користи како закуска плоча, десертни плочи, сад за храна или чинија за колачиња. Победничка за сервирање на закуска : Дизајн на мулти-мрежи, голем капацитет за складирање на најразлични производи, како што се закуска, бонбони, сушено овошје, итн. Опис Ратан, послужавник за сервирање на раката ткаена плетена корпа поделена делови корпа сад леб корпа за закуска послужавник чинија за складирање на овошје за домашен ресторан, оставата, чајната кујна, материјал : п., железо пакет, вклучувајќи 1 x корпа.