500мл Лето Нерѓосувачки Челик Пиво Кригла Голем Капацитет Титаниум Позлата Кафе Кригла Рѓосувачки Еден Слој Пиво Кригла За Бар И Трпезарија Кампување, 500мл Лето Нер?
  • Неодамнешно

500мл Лето Нерѓосувачки Челик Пиво Кригла Голем Капацитет Титаниум Позлата Кафе Кригла Рѓосувачки Еден Слој Пиво Кригла За Бар И Трпезарија

DEN 267.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рециклирање : шолјата за пиво бар е еднократно, еколошки и може да се рециклира, намалувајќи го загадувањето и битието decorativeIt големата големина за таа прва шолја кафе што спасува живот наутро или вашата омилена мазга попладне. Премиум Висококвалитетен Нерѓосувачки Челик : овие чаши за пиво се направени од густ, убав полиран нерѓосувачки челик 304 освои ' рѓа или оцрнување и ќе трае со години во убава состојба, лесен за чистење рачно и безбеден за миење садови. 304 нерѓосувачки челик пиво стакло бар угостителство 500мл лето кол. Голем Капацитет : оваа чаша за вода од нерѓосувачки челик од 500мл има многу практичен капацитет. Може да се користи како роденден, божиќ, валентин.Изолирани и шарени, специјално третирани за да го минимизираат избледувањето и чипсувањето и да ви дадат цврст стисок. лд пијат еден слој роза злато. Чувајте Го Пивото Ладно : ги одржува топлите пијалоци топли, а студените ладни. И не дозволува ладните работи да се потат однадвор.Чашите од нерѓосувачки челик се погодни за чување на сите пијалоци, како што се вино, пиво, вода, коктели, кафе, шампањ; погоден за дома, канцеларија, базен, топла када, плажа, пикник или кое било друго место на отворено. Посветеност : веруваме дека врвниот квалитет и добрата услуга ќе ја освојат вашата доверба. Ако наидете на проблеми за време на употребата, ве молиме контактирајте не навреме.Ние го цениме вашето шопинг искуство и се стремиме да понудиме висококвалитетен производ и услуга. Рециклирање : шолјата за пиво бар е еднократно, еколошки и може да се рециклира, намалувајќи го загадувањето и битието decorative.It големата големина за таа прва шолја кафе што спасува живот наутро или вашата омилена мазга попладне. Премиум Висококвалитетен Нерѓосувачки Челик : овие чаши за пиво се направени од густ, убав полиран нерѓосувачки челик 304 освои ' рѓа или оцрнување и ќе трае со години во убава состојба, лесен за чистење рачно и безбеден за миење садови.

Item Type:
Beer Mug
Material:
304 Stainless Steel
Process:
Titanium Plating
Capacity:
500ml
Gross Weight:
Approx. 208g/7.3oz
Package List:
1 x Beer Mug