Кабел за слушалки за надворешен Адаптер за Звук И УСБ Звучна Картичка со МИКРОФОН и Аудио За Виндоус,Мек,Линукс итн.Приклучете И Играјте ЗА PS4, Прекинувач, Таблет,КО?
  • Неодамнешно

Кабел за слушалки за надворешен Адаптер за Звук И УСБ Звучна Картичка со МИКРОФОН и Аудио За Виндоус,Мек,Линукс итн.Приклучете И Играјте ЗА PS4,

DEN 159.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Двете алатки за конверзија што можат да се користат заедно се продаваат заедно Ги заштедува вашите трошоци за купување различни производи одделно. [Произволна конверзија]служат различни потреби, Ако звучната картичка на компјутерот е оштетена или незгодна за употреба, МОЖЕТЕ да ја користите USB звучната картичка како замена.Ако интерфејсот на слушалките е единечен, тој може директно да се поврзе со УСБ-звучната картичка.Ако станува збор за двоен приклучок, интерфејсот на звучната картичка може да се смени на два со Помош на Y сплитер. [Компатибилен едни со други]Направен од истиот производител, по неколку тестови, осигурајте се дека производот може да работи заедно. [Поволна цена]комбинираната шема за продажба не само што ги заштедува трошоците за превоз на клиентите, туку и ги намалува нашите cost.So можеме да понудиме поповолна цена. [Неуништувачки квалитет на звукот]USB звучната картичка не треба да поминува низ пренос на жица, само преку y сплитер, намалувајќи ја загубата на квалитетот на звукот, обезбедувајќи удобна конверзија за клиентите, истовремено обезбедувајќи квалитет на звукот.Забелешка : Микрофонот на овој y сплитер аудио aux кабел не е компатибилен со Apple Слушалки,CTIA Стандардни слушалки и Удира Слушалки и iphone ,USB Надворешни Звучни Картички компатибилни со apple слушалки, CTIA Стандардни слушалки и Удира слушалки.