50 Парчиња Мини Сомбреро Капи За Забави Мини Мексикански Капи За Фиеста 6 Природна Слама Капи Со Лента За Глава Синко Де Мајо Мали Капи За Костими Забави За Деца Кучи?
  • Неодамнешно

50 Парчиња Мини Сомбреро Капи За Забави Мини Мексикански Капи За Фиеста 6 Природна Слама Капи Со Лента За Глава Синко Де Мајо Мали Капи За Костими

DEN 1119.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Доволна Количина : ќе добиете 50 парчиња мини сомбреро капи, доволна количина за да ја исполните употребата и замената на вашата декорација на забавата Во Синко Де Мајо или други прилики; овие мексикански капи за забави се разноврсни, можете да ги ставите на вашите деца или кучиња, мачки како реквизити за фотографии; тие исто така можат да бидат поставени на работната површина или обесени на ѕидот, дрвото, вратата, создаваат силна фестивалска атмосфера Мала Големина : дијаметарот на нашата мала капа со лента за глава сомбреро е 6 инчи, а висината е околу 3,15 инчи, со мала големина и мала тежина, изгледаат како деликатни; Овие мини сомбрерос фиеста капи имаат шарени ленти за глава и можат да се прилагодат за да одговараат на обликот на вашето лице, погодни за деца, мали миленичиња и кукли, итн. Капи За Забави во синко Де Мајо : мини мексиканските капи за костими за фиеста се дизајнирани во класичен мексикански стил со беж основа и шарен раб, идеални за декор На Синко Де Мајо; мини мексиканските капи се модерни во дизајнот и светли во боја, без разлика дали ги носат на главите на децата, кучињата или мачките, или висат на вратите, чантите или ставете ги на масата, сите тие се добри украси. Квалитетен Материјал : овие капи за забави за кучиња сомбреро се изработени од природен сламен материјал, материјалот е мек и има одреден степен на еластичност и може да се врати во првобитната форма дури и ако е преклопен; Секоја мини сомбреро капа се обработува со твининг, што ги прави тешко да се разделат, боите се светли и не се лесни за бледнеење, за да го направите вашето домашно милениче уникатно и привлечно на мексиканските забави. Повеќе Прилики : Нашите мини мексикански капи за забави сомбреро се широко применети за мексикански тематски забави, карневали, настани На Синко Де Мајо фиеста, родендени на домашни миленици, Велигден, Ноќта на Вештерките, фото реквизити За Божиќна забава, активности за училишна игра, детска роденденска забава, додатоци за облекување и така натаму.

Material:
natural straw material
Our mini Mexican sombrero costume hats are made of natural straw, which is soft and comfortable, with elastic fibers design, which can prevent deformation and keep the mini Mexican party hats in good shape. :
Mini Size:
The diameter of the mini sombreros fiesta headband hats is 6 inches, and the height is about 3.15 inches. It is a relatively small design, easy to carry, and more suitable as a pet accessory or table decoration. :
Package includes:
50 x Mexican theme party hats:
Notes:
Manual measurement, please allow slight errors on size. :
The color may exist a slight difference due to different screen displays. :
If there is a peculiar smell, it can be left in a ventilated place for a period of time. :