Јеро Про 4 Серија 6 Инчен Заоблен Цврст Нож За Коскење-Професионален Нож За Коскење-Сандвик Нож Од Нерѓосувачки Челик Со Висок Јаглерод-Ergогрип Супер-Полимерна Рачк?
  • Неодамнешно

Јеро Про 4 Серија 6 Инчен Заоблен Цврст Нож За Коскење-Професионален Нож За Коскење-Сандвик Нож Од Нерѓосувачки Челик Со Висок Јаглерод-Ergогрип

DEN 1176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сечилата се конструирани од НЕРЃОСУВАЧКИ Челик САНДВИК 12С27 со цврстина од 58-59 ХРЦ (Роквел Ц) Комбинацијата на високо-јаглероден нерѓосувачки челик и процесот НА СТВРДНУВАЊЕ НА ЈЕРО, овозможува да се создаде сечило што е силно, издржливо и нуди подолг век на траење. Челикот САНДВИК се користи со генерации од врвни производители на ножеви за употреба во сурови комерцијални средини. Рачките се конструирани од комерцијален супер полимер кој нуди ниска стапка на апсорпција на вода и повисоки својства за пролевање маснотии и протеини. ЗАФАТОТ ЈЕРО Про4 е отпорен на удар и температура и се формира на сечилото и тангот на ножот, користејќи техники за обликување со вбризгување за да создаде силна рачка што обезбедува одлични перформанси и повратни информации. Ergономскиот дизајн е удобен за целодневна употреба, истовремено обезбедувајќи зголемена контрола на различни позиции на рацете. Јеро Про4 е 4-та генерација ножеви од Серијата НОЖЕВИ ЈЕРО Про. Про4 претставува години на истражување и развој и години на тестирање за да се создаде нова линија на ножеви кои користат модерен дизајн и техники на производство, користејќи ги најсовремените материјали. Должина На Сечилото : 6 " - Закривено Вкочането Сечило. Направено Во Португалија ОД ЈЕРО. Сечилата се конструирани од НЕРЃОСУВАЧКИ Челик САНДВИК 12С27 со цврстина од 58-59 ХРЦ (Роквел Ц). Комбинацијата на високо-јаглероден нерѓосувачки челик и процесот НА СТВРДНУВАЊЕ НА ЈЕРО, овозможува да се создаде сечило што е силно, издржливо и нуди подолг век на траење.