Полците откриваат налепници за покани за забави и игри со гласање, етикети со момче и тимско девојче од 120 парчиња со златна фолија за забави за откривање и тушеви з?
  • Неодамнешно

Полците откриваат налепници за покани за забави и игри со гласање, етикети со момче и тимско девојче од 120 парчиња со златна фолија за

DEN 1115.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Квалитетен материјал : Секоја налепница за откривање на полот на акварел е главно направена од лепила хартија, која е безбедна и нетоксична, без грижи за тоа дали ќе има неповолни за вашето здравје; Лесно е да се олупи и лепи и не е лесно да се раскине или избледи Доволна количина : вкупно 120 парчиња розови и сини родови откриваат налепници, вклучувајќи налепници за момчиња од 60 парчиња и 60 парчиња налепници за девојчиња од тимот, кои се доволни за вашите декоративни потреби, како што се најави, покани, игри за туширање за бебиња, балон кутии итн , Шарена, шармантна и радосна атмосфера на вашиот пол открива забава. Убави обрасци : Овие налепници за родови за туширање за бебиња се отпечатени со светли и живописни обрасци, кои се привлечни, видливи и убави, ви донесуваат убаво визуелно уживање, можете да уживате во среќно време за време на забавата. Правилна големина : Налепници за девојчиња од тимот на секој тим за момчиња мерат околу 3см, кога ќе ја видите, ќе откриете дека големината е исправна, ниту премногу голема за да изгледа светкаво, ниту премалку за да изгледа незабележително, додавајќи слатка, шарена, шармантна и Радосна атмосфера на вашиот пол открива забава. Повеќе прилики : Можете да ги користите овие налепници за откривање на златен пол за украсување на вашата забава, како што се украсување балони, шишиња со вода, инструменти, забави за забави, шишиња со вода, покани или кое било место што ви се допаѓа, додавајќи јубиларна атмосфера за вашата забава. Квалитетен материјал : Секоја налепница за откривање на полот на акварел е главно направена од лепила хартија, која е безбедна и нетоксична, без грижи за тоа дали ќе има неповолни за вашето здравје; Лесно е да се олупи и лепи и не е лесно да се раскине или избледи. Доволна количина : вкупно 120 парчиња розови и сини родови откриваат налепници, вклучувајќи налепници за момчиња од 60 парчиња и 60 парчиња налепници за девојчиња од тимот, кои се доволни за вашите декоративни потреби, како што се најави, покани, игри за туширање за бебиња, балон кутии итн , Шарена, шармантна и радосна атмосфера на вашиот пол открива забава. Убави обрасци : Овие налепници за родови за туширање за бебиња се отпечатени со светли и живописни обрасци, кои се привлечни, видливи и убави, ви донесуваат убаво визуелно уживање, можете да уживате во среќно време за време на забавата. Правилна големина : Налепници за девојчиња од тимот на секој тим за момчиња мерат околу 3см, кога ќе ја видите, ќе откриете дека големината е исправна, ниту премногу голема за да изгледа светкаво, ниту премалку за да изгледа незабележително, додавајќи слатка, шарена, шармантна и Радосна атмосфера на вашиот пол открива забава.