Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти за возрасни деца Почеток за вежбање со дијамантски дијаманти по бројни комплети Бернез планински кучиња подарок дом?
  • Неодамнешно

Комплети за сликање на дијаманти за дијаманти за возрасни деца Почеток за вежбање со дијамантски дијаманти по бројни комплети Бернез

DEN 204.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ 【【30% Повеќе дијаманти】 -Овој комплет за дијамантска уметност за возрасни е 100% полни дијаманти, индивидуално спакувани дијаманти (30% повеќе дијаманти), тркалезни точки, има многу делови со фацетиви со тркалезни вежби, кои можат да ја фатат светлината и искрата и никогаш нема да биде избледена, ја прави сликата за сликање на дијаманти живописна, сјае во светлината ❤ 【Еко -пријателски платно -нашето комплети за сликање со дијаманти Користете високо чисто печатење масло платно, платното е без набори, водоотпорни, чисти, самата шема има леплива позадина и заштитниот филм ќе ја задржи сликата леплива, лесна за завршување . ❤ 【Модна декорација】-најпопуларната декорација на DIY, шарена и тродимензионална, полесна и поубава од вкрстената бод. Тоа е најдобриот подарок за родители, loversубовници, пријатели, родендени, свадби, Божиќ и деца на забави. Совршено украсување на дневната соба, спалната соба, просторијата за студии или кој било стил на декорација што сакате да одговарате. ❤ 【Интересни занаети за декомпресија】 -Овој комплет за уметност со дијаманти може да култивира трпеливост, да ги подобри практичните вештини. Исто така, може да ги регулира емоциите и да го олесни стресот и да сподели среќно време со семејството или пријателите. Оваа слика е полу-финиран производ со детални упатства и совршена боја. ❤ 【Услуга за комплети за дијаманти за уметност】 -Ако комплетот за дијаманти што го добивате го недостасува дијамантот, ве молиме контактирајте не на време, ќе ви го доставиме дијамантот бесплатно за да ви овозможи да завршите убави слики.