Монтирање НА ТАВАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА, НАВАЛУВАЊЕ На Вртливата Лцд-Тв/Држач за Монитор, Одговара на 20-32 инчни Лцд-Телевизори Со Рамен Екран, Телескопско Прилагодување Н?
  • Неодамнешно

Монтирање НА ТАВАНСКА ТЕЛЕВИЗИЈА, НАВАЛУВАЊЕ На Вртливата Лцд-Тв/Држач за Монитор, Одговара на 20-32 инчни Лцд-Телевизори Со Рамен Екран, Телескопско

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАТЕРИЈАЛ монтажата НА ТВ Е изработена од ладно валани челик, Зголемување на основата и задебелување На Лентата За закачалки Поправете со метална цевка за проширување со самопреслушување, ја прави држачот ЗА ТВ стабилна и не се тресе, ја подобрува носивоста и го прави работниот век подолг ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ ќе го користите на многу места. Може да се користи во барови, театри, компании, училишта, болници, сали, хотели, ресторани, кафулиња, спортски сали, продавници за храна итн. РАЗЛИЧНИ МЕТОДИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА : ЗАКАЧАЛКАТА ЗА ТВ има два методи за инсталација, тип на таван и тип на ѕид.без разлика дали станува збор за хоризонтални, вертикални или наклонети ѕидови може совршено да се прилагодат, Да Заштедат простор и да ја зголемат функционалноста на вашиот телевизор. Компатибилност држачот ЗА ТВ Одговара на повеќето Телевизори од 20-32 инчи, максимално лежиште 45 кг,поддршка на растојанието помеѓу дупките во рамките на 200х200мм, што е лесно применливо за различни Телевизори. УДОБНО ИСКУСТВО со ГЛЕДАЊЕ дали сеуште се грижите за гледање ТЕЛЕВИЗИЈА Со болки Во грбот овој држач ЗА ТВ е прилагодлив за висина и агол со завртки, Прилагодете го аголот на гледање во секое време,Ослободете го притисокот врз ' рбетот и подобрете го искуството за гледање филм. €®Применлив простор за ѕиден простор Треба да го инсталирате ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР до Висината На Таванот-прилагодливото закачување НА ТАВАНОТ на ТАВАНОТ Е решение за вашиот ограничен простор на ѕидот. Совршен за барови, ресторани, фитнес центри, продавници за храна, стоматолошки и медицински канцеларии, домашни инсталации и многу повеќе! €_Компатибилностоваа врвна таванска тв монтажа Е Погодна за повеќето Телевизори, Силна носивост. висококвалитетниот челик и неговата завршна облога во прав отпорна на гребење ви овозможуваат мир на умот дека ВАШИОТ ТЕЛЕВИЗОР е безбедно монтиран. €_Силна флексибилност нуди исклучителен опсег на движење и исто така ви обезбедува флексибилност за вртење и навалување НА ТЕЛЕВИЗОРОТ за да помогнете во намалувањето на отсјајот и да го оптимизирате аголот на гледање за да уживате во вашиот омилен филм.

Size:
as shown
Material:
cold rolled steel plate
Scope of application:
20-32 inch TV
Colour:
black
Product weight :
45kg
Pitch angle adjustment:
0-45°
Rotate left and right:
15°
Installation method:
ceiling/wall
Telescopic length :
570-870/570-1800/570-2800mm
Installation hole distance:
within 200x200MM
Scope of application:
office, living room, balcony, dining room, kitchen
Package Includes:
1 x TV Ceiling Mount :
1 x User Manual:
1 x Mounting Hardware Kit:
Reminder:
1. This product is manual measurement, there is an error of 2-3cm, please refer to the actual object received
2. This product only includes TV Ceiling Mount and its accessories :