Холимидска Двострана Лента Тешка-0,39 х 9,84 СТАПКИ, Повеќенаменска Леплива Ѕидна Лента, Нано Гел Ленти Отстранлива Монтажна Лента Што Може Да Се Пере Силна Леплива Пр?
  • Неодамнешно

Холимидска Двострана Лента Тешка-0,39 х 9,84 СТАПКИ, Повеќенаменска Леплива Ѕидна Лента, Нано Гел Ленти Отстранлива Монтажна Лента Што

DEN 1032.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€®Висококвалитетна Двострана Лента Q-Големина : должина 9,84 СТАПКИ, ширина 0,39 " /10ммНашата леплива проѕирна лента е изработена од најновиот акрилен гел материјал, цврст и издржлив. Класа оптоварување 15 фунти на мазна површина од 0°F до 200°F (1 фунта на 4 инчи). €®Отстранлив, Еднократно Употреблив Q-леплива лента што Може да се Пере повторно ќе стане леплива по миењето и сушењето на воздухот. Ве молиме запомнете : Не користете други марамчиња или средства за чистење на оваа лента со нано гел. Не се препорачува да се користи на нестабилни ѕидови за да се избегне паѓање од површината на ѕидот. €®Нема Остатоци, Нема Оштетување На Површината Zholymid двострана лента има силен зафат. Лепливата лента може да се измие и повторно да се користи. Тој е силен, издржлив и лесен за отстранување. При отстранување на површината, нема да ја оштети површината или да остави остатоци. Може да се истегне, свитка и исече во која било големина и должина. Забелешка : за да се избегне можна штета, ние не препорачуваме користење на оваа силна лента На Боја Ѕид. €_Повеќекратна Употреба-Користејќи ја нашата мултифункционална лента, можете да залепите фотографии, постери, држачи за телефони за автомобили, теписи, налепници, куки, лепливи влошки, кабли и други предмети.