Џуиутл изолирана торба за ручек жени симпатична кутија за ручек каваи слатки кутии за ручек за девојчиња што се повторуваат водоотпорна работа што може да се пере ?
  • Неодамнешно

Џуиутл изолирана торба за ручек жени симпатична кутија за ручек каваи слатки кутии за ручек за девојчиња што се повторуваат водоотпорна работа

DEN 319.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голем капацитет, доволно за задоволување на вашите дневни потреби Издржлива и водоотпорна оксфордска ткаенина, лесна за чистење. Содржи алуминиумска фолија за храна без БПА. Задоволително зачувување на топлина и време на ладно зачувување. Висококвалитетни материјали за изолација. Мала тежина и лесна за носење. ?Здравиот Материјал Користи Издржлива Водоотпорна Оксфордска Ткаенина И Нетоксична Алуминиумска Фолија( Без Бпа). Еко-Пријателски И Безбедна Храна. Засилен Бод И Метален Патент За Да Се Постигне Подолга Употреба. Внатрешната Обвивка Е 100% Одделение За Храна, Така Што Можете Да Ги Ставите Вашите Вкусни Закуски Во Вреќата За Замрзнување Без Никаков Страв. ?Капацитет И Компактен Дизајн Со Совршена Големина Од 8,6" Х 8,0" Х 5,1", Доволно За Ручек Храна, Пијалок, Овошје Или Закуски. Предниот Џеб За Организирање На Мали Предмети, Како Телефони, Клучеви, Картички, Мали Салфетки. Компактниот Дизајн Ја Прави Оваа Изолирана Кутија За Ручек Погодно Да Се Вклопи На Малите Полици На Фрижидерот И Во Ранци. ?Стилска И Издржлива Торба За Ручек Оваа Стилска Торба За Ручек Може Да Се Користи Како Торба За Ручек, Торба За Пикник, Модна Торба За Пазарење, Погодна За Сите Возрасни Групи. Изолираната Торба За Ручек Е Убави Живописни Бои И Остри Контури. Симпатична И Живописна Шема За Печатење Го Привлекува Вниманието на Сите и ги Насмевнува.