Foccts 5 парови што можат да се користат за чевли за чевли за чевли, чевли за печење и повторно употреба на чевли и багажникот за затворени простории и домаќинства, без ?
  • Неодамнешно

Foccts 5 парови што можат да се користат за чевли за чевли за чевли, чевли за печење и повторно употреба на чевли и багажникот за затворени

DEN 209.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Премиум материјал】- капаците за чистење чевли што се перат се изработени од композитен нов материјал за влакна од фланел, кој е мек, удобен и дише, може директно да ја допре кожата Носејќи ги нашите меки капаци за подигање, ќе се чувствувате како да шетате по облакот, задебелените стапала, одлична отпорност на абење за да додадете поголема издржливост. 【Податоци за печење и еднократно】- Нашите премија меки капаци за чевли за подигнување на чевли за подигнување можат да се мијат со рака или машина за перење стотици време заради траен фланелен материјал, заштеда на вашите пари, многу економично и практично. Намалување на употребата на капаци на чевли за еднократна употреба, заштита на животната средина. 【Универзални големини】- Големината на заштитниците за чевли што може да се употреби е 31,5 * 12 см (12,4x4.72inches), содржи еластична лента, така што се прилагодува на повеќето големини на чевли флексибилно и исто така обезбедува чевлите да останат стабилни за време на одењето. Чевлите за еднократно печење покриваат погодни и за мажи и за жени, деца и за возрасни. 【Широко користени】- капаците за чевли за домаќинства ја одржуваат просторијата чиста, капаците за чевли за еднократно чизми можат да се користат не само дома, туку и канцеларија и без прашина во затворен простор, исто така погодни за чување на нечистотија од теписи и подови. 【Пакет со вредност】- 5 пара разлики од светли бои, светло сиво, темно сино, темно кафе, црвено вино, црно, што може да ви помогне да ги поделите вашите сопствени во вашето семејство, лесни за разликување. Доста бројки за да ги задоволите вашите големи семејни потреби. Дали сакате чиста и уредна работа и животна средина? Овие чевли што се пеат за чевли за печење за повторно користење на домови, болници, лаборатории за наука без прашина, компјутерски простории и влажни подови. Копчињата за еднократна употреба на чевли за повторно користење во затворен простор -материјал за промиум -материјалот со премиум фланел е повеќе еколошки во споредба со другите, и нема мирис, нема скриена опасност, директен контакт со кожата, мека ткаенина што може да се употреби и дише, неговата форма не се деформира или згаснува.

Material:
Flannel
shoes covers size:
31.5x12cm(12.4x4.72inches)
Color:light gray, dark blue, dark coffee, wine red, black:
Package Weight:
300g
Package Including:
5 x Non Slip Washable Reusable Shoe Covers :