Шишиња за Миење хатонсејан - 2 парчиња 250мл Безбедносни Алатки За Наводнување На Шишиња За Перење, Економично Пластично Шише За Стискање За Тетоважа Со Медицинска Е?
  • Неодамнешно

Шишиња за Миење хатонсејан - 2 парчиња 250мл Безбедносни Алатки За Наводнување На Шишиња За Перење, Економично Пластично Шише

DEN 94.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Шишињата за стискање може да се користат за миење на лабаввер или чистење на тетоважата на телотоИсто така одговараат за складирање на раствори за перење и потреби за гермицидни решенија. Погодност алатка за татуисти, растенија љубовник, лабораторија работи, бербер и др. Совршено за наводнување и хранење на вашите домашни растенија. Оваа практична ставка е погодна за вода, растителна храна(течност), растителна хранлива материја итн. Одлично за наводнување на терариуми, сукуленти, кактус, африкански темјанушки, орхидеи Или други ситни садови, Сет од 2. Лесно наводнување-свитканиот нос многу го олеснува наводнувањето на вашите растенија. Дозволете ви да стигнете до основата на стеблото без да ја навлажнете самата фабрика. Погоден за внатрешни и канцелариски. Мерења-површината на шишето има ознака за скала за да ви овозможи целосна контрола врз тоа колку вода се ослободува.