144 Парчиња Деца Притиснете На Ноктите Решетки, Трилез Деца Лажни Нокти Вештачки Лажни Совети За Нокти Пред Лепак Целосен Капак Кратки Акрилни Нокти За Девојчиња Де?
  • Неодамнешно

144 Парчиња Деца Притиснете На Ноктите Решетки, Трилез Деца Лажни Нокти Вештачки Лажни Совети За Нокти Пред Лепак Целосен Капак Кратки

DEN 140.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Притиснете На Ноктите За Деца - трилез девојки лажни нокти сет содржи 144 парчиња деца притиснете на ноктите на различни големини и модели, идеален за девојки ноктите уметност декорација Децата притискаат на комплетот за нокти е одличен подарок за девојчиња 7-12 За Божиќ, Нова година, забави, роденден и многу повеќе. Симпатична Лажни Ноктите За Деца - нашите девојки притиснете на лажни нокти се дизајнирани со различни убави модели и светли бои и многу повеќе. Лесно за децата да ПРАВАТ различни стилови на уметност за нокти секој ден за да ги задоволат различните потреби за фустани. Безбедно За Деца нокти-Девојки вештачки совети за нокти се направени со нетоксичен и без бпа пластичен материјал, козметички одделение и погодни за деца, без штета на детските нокти и кожа, издржливи и еднократно. Пред Лепак Целосен Капак Лажни Нокти-Децата лажни нокти прифаќаат пред лепак и притискаат на стил, кратките акрилни нокти се едноставни за девојчињата да се залепат на ноктите, децата можат да завршат симпатична декорација на уметноста на ноктите за неколку минути. Избрани Девојки Лажни Нокти Големина-Притиснете на лажни совети за нокти вклучува 12 различна големина, одговара за повеќето деца и девојчиња на возраст од 7-12, за да се задоволат потребите на различни возрасни девојки ноктите уметност декорација потреба и да се создаде убава ноктите уметност.