Евахом силиконска торба за четки за шминка со магнетно затворање, преносен држач за четка за шминка за патување, водоотпорен организатор за шминка, лесен за чистењ?
  • Неодамнешно

Евахом силиконска торба за четки за шминка со магнетно затворање, преносен држач за четка за шминка за патување, водоотпорен организатор

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? торба ? ? И случајот 8.16in е достапен за складирање на разни четки за шминка со различни големини на пазарот. ? [Лесно да се исчисти] Нашиот држач за козметичка четка е полесно да се исчисти остатокот од четки од платното со вит на напредниот силикон со мазна површина. ? ? И случајот 8.16in е достапен за складирање на разни четки за шминка со различни големини на пазарот. ? [Лесно да се исчисти] Нашиот држач за козметичка четка е полесно да се исчисти остатокот од четки од платното со вит на напредниот силикон со мазна површина. ? Силиконска торба за четка за шминка со магнетно затворање !!! Зошто да ја избереме нашата козметичка торба? ? Силиконски животна средина, да се биде безопасен за телата и околината. ? Затворање на магнетната тока 4, може да се затвори автоматски, спречувајќи ефикасно да се изгуби четката за шминка. Лесен и компактен дизајн, лесен за носење секој ден и идеален за патување. ? Лесно за чистење. ? Достапно за складирање на разни четки за шминка со различни големини на пазарот.