Дијамант Научни Хранливи Материи Агар,, Претходно Истури, 15х100мм Петри Плочи. Медиуми за општа Намена За Изолација и Одгледување На Различни Бактерии и Габи.
  • Неодамнешно

Дијамант Научни Хранливи Материи Агар,, Претходно Истури, 15х100мм Петри Плочи. Медиуми за општа Намена За Изолација и Одгледување

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

НАШИТЕ ЧИНИИ СЕ ПРЕТХОДНО ИСТУРЕНИ НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ ИСТУРАЈЌИ АГАР. Плочите се претходно истури, NA (Хранливи Материи Агар). NA е медиум за општа намена, обезбедувајќи доволно хранливи материи за да овозможи раст на широк спектар на микроорганизми. Тие се користат за широк спектар на апликации, вклучувајќи складирање култура, набројување (броење), изолација на чисти култури или едноставно општа култура. ОВИЕ ХРАНЛИВИ МАТЕРИИ АГАР ПЛОЧИ СЕ ПРОИЗВЕДЕНИ ВО САД. Тие имаат дебел слој агар кој промовира добар раст и се професионално спакувани. Плочите се длабоки 100мм во дијаметар х 15мм. Агарот во плочите има длабочина во просек од 6-7мм. ОПИС : 0,5 проценти Варење На Желатин Во Панкреасот, 0,3 проценти Екстракт од Говедско Месо, 1,5 проценти Агар. Хранливите Агарски плочи (NA плочи) се состојат од медиум за општа намена што се користи за изолација и одгледување на широк спектар на непребирливи микроорганизми.