Совети За Нокти од ковчег, Совети За Акрилни Нокти Со Половина Покривка, Лажни Нокти Од 100 ПАРЧИЊА Вештачки Лажни Нокти Совети 10 Големини Со Футрола За Салони За Уме?
  • Неодамнешно

Совети За Нокти од ковчег, Совети За Акрилни Нокти Со Половина Покривка, Лажни Нокти Од 100 ПАРЧИЊА Вештачки Лажни Нокти Совети 10 Големини

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Француските нокти доаѓаат со Крива Ц за да помогнат да бидат беспрекорни на врвовите на прстите Акрилните нокти се направени со висококвалитетен АБС материјал, кој е доволно цврст и издржлив за да трае околу 2 недели. Лажните нокти од 100 парчиња нудат 10 различни големини со 10 клинци од секоја големина што одговараат на повеќето прсти, што е индивидуално нумерирано 0-9. Лесен за употреба и еднократно . Погоден за продолжување на ноктите со украси за уметност на ноктите / гел за нокти / акрилик / итн. Погоден за професионален, салон за нокти, уметничко училиште за нокти / колеџ, уметник за нокти и лична / домашна употреба, може да додаде украси за уметност на ноктите на ноктите и да дизајнира свој стил и модел. Спецификации : акрилни совети За нокти Боја : Јасни 100 ПАРЧИЊА Совети За Нокти - 10 Различни Големини. Форма : Половина покриваат Акрилни Нокти.