Звучници за конференција за мобилни пиксели со 4 микрофон, 13ft omnidirectional гласовен пикап, USB-C приклучок и репродукција , намалување на бучава , компатибилен со зумира?
  • Неодамнешно

Звучници за конференција за мобилни пиксели со 4 микрофон, 13ft omnidirectional гласовен пикап, USB-C приклучок и репродукција ,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Апсолутен 360 ° Омнидирекциски звук - звучникот на Bluetooth конференцијата Moblie Pixels е со кружен дизајн со 4 омнидирекционални микрофони внатре, за да се постигне 360 ° омнидирекциски ефект на пренос на звук Bluetooth конференцијата Spealer може да собере звук со радиус од 13 стапки, или некои луѓе кои зборуваат нежно. Можете дури и да шетате низ канцеларијата и да продолжите да зборувате без проблеми. 【Режим на повеќекратно поврзување и полнење】 Преносен звучник за безжичен Bluetooth има многу режими за поврзување. Напредната технологија Bluetooth v5.1 е поточна и ефикасна за позиционирање на звук во затворен простор. Може да ги пренесува податоците побрзо, да прифати повеќе податоци и да го зголеми растојанието на преносот. Покрај тоа, можете да користите и USB за да го наполните уредот и да ја поврзете и пуштите вашата омилена музика. Ако вашиот телефон со Android поддржува NFC, можете да го поврзете Bluetooth преку функцијата NFC. 【Технологија за откажување на бучава】 MP Bluetooth конференциски звучник е омни-насочен микрофон и систем на звучници. Ја користи технологијата за откажување на бучава за производство на висококвалитетен влез и излез. Корисниците можат да уживаат во јасна далечинска конференција во секое време и каде било. 【Екран на допир и мулти-функција】 Звучникот на конференцијата со микрофон има копче што може да се допре, клучот за прилагодување на јачината на звукот и телефонскиот клуч, со кои лесно може да се управува. Можете да го префрлите статусот на микрофонот, да ја прилагодите јачината на звукот, да одговорите и да го закачите повикот со допирање. Секоја функција на звучникот има лесна линија. Со својата интуитивна контрола и едноставен интерфејс, овој звучник на конференцијата е лесен за употреба без техничка експертиза и е многу едноставен за употреба. 【Преносна и широка компатибилност】 Bluetooth конференциските звучници се лесни и преносни, кои се многу погодни за професионалци, мали бизниси и организатори на настани кои излегуваат. Исто така е компатибилен со апликации како што се зумирање/тимови/Skype/Google Meet. Тој е многу погоден за канцелариски состаноци, домашен телефон, забава, забави, настава/учење на курсеви преку Интернет итн. 【Апсолутен 360 ° Омнидирекциски звук - звучникот на Bluetooth конференцијата Moblie Pixels е со кружен дизајн со 4 омнидирекционални микрофони во внатрешноста, за да се постигне 360 ° Омнидирекциски ефект на пренос на звук. Bluetooth конференцијата Spealer може да собере звук со радиус од 13 стапки, или некои луѓе кои зборуваат нежно. Можете дури и да шетате низ канцеларијата и да продолжите да зборувате без проблеми. 【Режим на повеќекратно поврзување и полнење】 Преносен звучник за безжичен Bluetooth има многу режими за поврзување. Напредната технологија Bluetooth v5.1 е поточна и ефикасна за позиционирање на звук во затворен простор.