10 парчиња 3,5 мм Четка За Чистење На Слушен Апарат Мала Најлонска Четка Алатка За Чистење На Цевки За Проветрување На Косата За Дупки Цевки Мултифункционален Компле?
  • Неодамнешно

10 парчиња 3,5 мм Четка За Чистење На Слушен Апарат Мала Најлонска Четка Алатка За Чистење На Цевки За Проветрување На Косата За Дупки Цевки Мултифункционален

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МАЛА ГОЛЕМИНА : четката е доволно мала за чистење на мали цевки или приклучоци за слушалки кои тешко се чистат, што е погодно за повеќето цевки за слушно помагало АЛАТКИ за ЧИСТЕЊЕ НА СЛУШНИОТ АПАРАТ : Редовно Чистење на слушниот апарат или слушалката со четка што е клучот за добро одржување на слушните помагала и одржување на ушниот канал чист. УПОТРЕБА : четката за вентилација на слушниот апарат може да ги задоволи сите ваши потреби за чистење, што е погодно за чистење и ископување на цевката за вентилација и звучната цевка на слушните помагала. Нема да го изгребе или оштети слушниот апарат за време на употребата, можете да го користите со доверба. ПРЕНОСЛИВА ГОЛЕМИНА : вкупно 10 парчиња четки за чистење на слушни помагала, мали по големина и мала тежина, што е лесно за носење и не зазема многу простор. ОДЛИЧЕН НАЈЛОН : алатките за чистење на слушниот апарат се изработени од висококвалитетен најлон, мек и безбеден, што нема да ја оштети слушалката и може да го продолжи работниот век.

Item Type:
Hearing Aid Cleaning Brush
Maximum Brush Hair Length:
Approx. 3.5mm / 0.14in
Brush Material:
Nylon
Use:
Suitable for cleaning and dredging vent tube and sound tube of hearing aids.
Package List:
10 x Hearing Aid Cleaning Brush :