МАЈСКИ НАСЛОВНА 2пакувајте Портокалова Покривка за Маса 54х78 Инчи Правоаголна Крпа за маса за 8 Стапки Маса-Полиестерска Покривка За Перење Отпорна На Брчки За Јаде?
  • Неодамнешно

МАЈСКИ НАСЛОВНА 2пакувајте Портокалова Покривка за Маса 54х78 Инчи Правоаголна Крпа за маса за 8 Стапки Маса-Полиестерска Покривка За Перење

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Полиестер ЧАРШАВ ЗА ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ : Секое пакување со 2 парчиња 90х133 бел чаршав. Овој отпорен чаршав е совршен за трпезариска маса, чајна маса, забави, церемонија, кафулиња, угостителство, пикник, настан, скари, бифе, роденден, свадба, банкет, кампување, внатрешна и надворешна секојдневна употреба и многу повеќе. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : 100 Проценти Полиестерска ткаенина за овој чаршав од правоаголник од 4 стапки со елегантни рабови и беспрекорна конструкција, отпорна на дамки отпорна на избледување и крпа за маса без брчки, лесно заштитете ги масите и мебелот од гребнатини, дамки и сончеви зраци и украсете ги вашите маси и одговарајте на вашите прилики за јадење. ИЗМЕРЕТЕ ЧАРШАВ : ве Молиме идентификувајте ја должината на капката на чаршавот и помножете ја должината на капката со две, измерете ја ширината и должината на вашата маса во инчи и додадете ја ширината и должината на вашата маса на двојното мерење на должината на капката на чаршавот. Оваа аква крпа за маса е широка 60 инчи и долга 84 инчи, совршена за стандардна маса од 4 стапки, обезбедувајќи пад од 21 инчи. РАЗЛИЧНИ БОИ И ГОЛЕМИНИ : оваа крпа ЗА маса е достапна во 3 различни големини : 60х84 инчи, 60х102 инчи, 60х120 инчи и 13 различни бои, како црна, бела, црвена, сива, светло сива,ловец зелена, розова, морнарица, кралска сина, бургундска, виолетова,беж,аква, ќе одговара на Вашата тема за свадба или забава, ве молиме измерете ја големината и проверете ја бојата пред да ја купите. ЛЕСЕН ЗА НЕГА : овој мек полиестерски чаршав е лесен за чистење, и машински и рачно перат. Тоа нема да исчезне,рипуваат или времето лесно. Ве молиме, не избелувајте. Како доверлив продавач, ние ќе ви обезбедиме задоволителна услуга по продажбата,слободно контактирајте со нас. ЧАРШАВ ЗА ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ : Секое пакување со 2 парчиња 90х133 бел чаршав. Овој отпорен чаршав е совршен за трпезариска маса, чајна маса, забави, церемонија, кафулиња, угостителство, пикник, настан, скари, бифе, роденден, свадба, банкет, кампување, внатрешна и надворешна секојдневна употреба и многу повеќе. ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : 100 Проценти Полиестерска ткаенина за овој чаршав од правоаголник од 4 стапки со елегантни рабови и беспрекорна конструкција, отпорна на дамки отпорна на избледување и крпа за маса без брчки, лесно заштитете ги масите и мебелот од гребнатини, дамки и сончеви зраци и украсете ги вашите маси и одговарајте на вашите прилики за јадење.