Комплет За Алатки За Поправка На Мобилни Телефони куифати, Универзален Прицврстувач За Стегање, Пластика За Прицврстување На Тела, За Мобилен Телефон/Таблет/Компј?
  • Неодамнешно

Комплет За Алатки За Поправка На Мобилни Телефони куифати, Универзален Прицврстувач За Стегање, Пластика За Прицврстување На Тела, За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Едноставна операција е Лесна за употреба и ракување Фиксирање клип за истекување на светлина и дегумирање рамка. €Силна компатибилност q прилагодлив држач погоден за повеќето мобилни телефони и таблет компјутери. ●Широк спектар на апликации● тела За Општа намена. Мобилните телефони/таблети/компјутери можат да бидат фиксирани со прицврстувачки клипови. ●Алатката за одржување се користи за стегање на опремата што сте ја поправиле. Тоа е додаток за алатка за одржување. ●Силно вклопување го Прави екранот и совршен спој. Карактеристики : 1. Универзален прицврстувач за стегање. Мобилниот телефон/ таблетот / компјутерот може да се фиксира со стегите за фиксација. Прилагодлив држач за повеќето мобилни телефони и таблети. Се користи за прицврстување на вашиот поправен уред. Тоа е еден вид додатоци за алатки за одржување. Направете го екранот за спојување со совршено.