Тентикоко 100 парчиња контејнери со шишиња за мониста за мониња за шминка за шминка за шминка празни козметички контејнери празни тегли за лосион DIY козметички тегл?
  • Неодамнешно

Тентикоко 100 парчиња контејнери со шишиња за мониста за мониња за шминка за шминка за шминка празни козметички контејнери празни тегли

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластични контејнери за мушка : Погодно е да се носат и не зазема простор Тегла за крем за очи : Погодно е да содржи најголем дел од шминка, креми, лосиони и складирање на шампон. Контејнери за крем за лосион : Со покритие, целосно запечатен дизајн, така што не треба да се грижите за истекување. Пластична тегла за контејнери : Мулти-. Овие празни тегли со пластични тенџере, исто така, можат да бидат за мешање или земање мостри на козметика. Контејнер за крем за очи : Совршен за складирање на лосиони, прав, крем, мази или рачно изработени стружења. Пакетот вклучува карактеристики на контејнери со 100 x крем -боја : тегли за крем за црно лице. -Материјална : ПВЦ козметичка тегла со капак. -Саканост : 5 G крем празни тегли -големина : околу 3.98inch тркалезно стакло. - Преносна големина погодна за патување, кампување или крем за домашна употреба празен сад. - Транспарентните козметички тегли се лесни за употреба и тие се практични подароци за пријателите и семејните кутии за лесна категорија.