Торба тек 7.9 х 5.2 х 10.4 Инчен Калај Вратоврска Кеси Со Прозорци, 100 Запечатување Пекарница Кеси Со Прозорци-Рамно Дно, За Колачиња Или Кафе Грав, Крафт Памук Хартија Ка?
  • Неодамнешно

Торба тек 7.9 х 5.2 х 10.4 Инчен Калај Вратоврска Кеси Со Прозорци, 100 Запечатување Пекарница Кеси Со Прозорци-Рамно Дно,

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЧУВАЈТЕ ГИ ПЕЧИВАТА СВЕЖИ : Со затворање на лимена вратоврска, овие хартиени кеси со прозорци создаваат цврст печат за да ги одржуваат колачињата или крофните свежи цел ден Лесно за препрочитување за да можете да уживате во добрите во секое време!. ПОКАЖЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ЗАДОВОЛСТВА : овие хартиени кеси за вратоврска се дизајнирани со јасен прозорец за прикраден поглед на вкусни закуски внатре. Привлечете го вниманието на вашите пријатели и семејство. БЕЗ НАПОР СПАКУВАЈТЕ ПРЕДМЕТИ : со рамно дно, овие кеси за пекари со прозорци стојат исправено сами, што го прави брзо и лесно да се организираат десерти. Ефикасно спакувајте слатки задоволства. СОВРШЕНИ ЗА ДОБРИ ЧАНТИ : со постава ЗА МИЛЕНИЧИЊА, овие лимени кеси за вратоврска со прозорци се одлични за прикажување асортиман на кеси без да се грижите за неред. Погодно за еднократна употреба за лесно чистење. ВКЛУЧУВА 100 КЕСИ ЗА ВРЗУВАЊЕ КАЛАЈ ОД ПАМУЧНА ХАРТИЈА : Не грижете се дали ќе истечете! Овие вреќи за пекари со прозорци се долги 7,9 инчи за 5,2 инчи широки за 10,4 инчи високи. Секоја нарачка доаѓа со 100 кеси. Беспрекорно пакувајте и прикажувајте крофни, пусти или бонбони со нашата Торба Тек Крафт Кеси за Врзување Од Памучна Хартија. Овие хартиени кеси за повторно затворање со прозорци нудат заптивка за лимена вратоврска за одржување на квалитетот на задоволствата.