9 парчиња 5д дијамантски комплет за клучеви за сликање, сладолед дијамантски сликарство приврзоци DIY целосна вежба Дијамантски комплет за сликање за уметност за за?
  • Неодамнешно

9 парчиња 5д дијамантски комплет за клучеви за сликање, сладолед дијамантски сликарство приврзоци DIY целосна вежба Дијамантски комплет

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Она што е вклучено : има 9 парчиња комплети за сликање со дијаманти за вежбање во 1 пакет, достапни во 2 различни стилови, прекрасен комплет за сликање со дијаманти со алатки за DIY ќе даде многу радост за украсување на телефон, торба или клуч Елегантен и шармантен : комплет за клучеви со тастатура од 5Д дијаманти во симпатична форма на сладолед се елегантни по стил, кој ќе изгледа повеќе сјајно под светлината, исклучителна и шармантна, кои сигурно ќе го освојат вашиот избор, убави додатоци за различни рачно изработени занаети. Лесно за DIY : Само користете ги алатките за DIY како што се пенкало за вежбање или послужавник (вклучен) за да ја пополните соодветната област на секоја марка со вештачки дијаманти, а потоа прикачете го на ланецот на клучот, лесен за ракување и е потребно кратко време до Завршете ја работата за занаети, само уживајте во без напорниот живот на DIY. Повеќе апликации : комплет за приврзоци за сликање на дијаманти за дијаманти може да предизвика креативност, развивајќи ја когнитивната способност на графики и бои, само создадете класични занаетчиски украси со син или ќерка заедно, убави украси за вашиот клуч, телефон, торба, ранец и многу повеќе. Сигурен за употреба : Овие комплети за сликање од 5Д дијаманти се изработени од пластична и метална легура, лепилото за топло топење е со убав вискозност, а вежбите и rhinestones нема да паднат лесно, готови производи е долгорочно користење и складирање, посигурно да се користи во секојдневниот живот. Она што е вклучено : има 9 парчиња комплети за сликање со дијаманти за вежбање во 1 пакет, достапни во 2 различни стилови, прекрасен комплет за сликање со дијаманти со алатки за DIY ќе даде многу радост за украсување на телефон, торба или клуч. Елегантен и шармантен : комплет за клучеви со тастатура од 5Д дијаманти во симпатична форма на сладолед се елегантни по стил, кој ќе изгледа повеќе сјајно под светлината, исклучителна и шармантна, кои сигурно ќе го освојат вашиот избор, убави додатоци за различни рачно изработени занаети. Лесно за DIY : Само користете ги алатките за DIY како што се пенкало за вежбање или послужавник (вклучен) за да ја пополните соодветната област на секоја марка со вештачки дијаманти, а потоа прикачете го на ланецот на клучот, лесен за ракување и е потребно кратко време до Завршете ја работата за занаети, само уживајте во без напорниот живот на DIY. Повеќе апликации : комплет за приврзоци за сликање на дијаманти за дијаманти може да предизвика креативност, развивајќи ја когнитивната способност на графики и бои, само создадете класични занаетчиски украси со син или ќерка заедно, убави украси за вашиот клуч, телефон, торба, ранец и многу повеќе. Сигурен за употреба : Овие комплети за сликање од 5Д дијаманти се изработени од пластична и метална легура, лепилото за топло топење е со убав вискозност, а вежбите и rhinestones нема да паднат лесно, готови производи е долгорочно користење и складирање, посигурно да се користи во секојдневниот живот.

Color:
as shown in the pictures
Size:
as shown in the pictures
Material:
plastic and metal alloy
Style:
2 kinds of ice cream
Package includes:
9 x 5D Diamond painting kit :
Note:
Small items included, please keep away from little children. :