комфсо Кујнски Крпи за Миење Садови-за Сад за Сушење 10 х 10 инчни Крпи За Садови За Миење Садови Партали Крпа За Чистење Микрофибер Крпа За Садови Абсорбента Крпи За ?
  • Неодамнешно

комфсо Кујнски Крпи за Миење Садови-за Сад за Сушење 10 х 10 инчни Крпи За Садови За Миење Садови Партали Крпа За Чистење Микрофибер Крпа За

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Одликувана оваа Магична крпа за садови лесно да се исчисти истата функција како партали за садови од бамбус Големина : 28х16см/11, 0х6, 3инчи; Материјал : Корален Микрофибер ; Пакет : крпи за садови за миење садови пакет од 9. Ова ја прави крпата за садови 100% Биоразградлива и Компостабилна. Повеќенаменски крпи За садови За сушење садови Идеални За : Тело, Лице, Кујна, Мијалник, Домаќинство, Мебел, Автомобил. €ésborbent кујни, бањи, канцеларии, countertops, прозорци,мебел, растенија и најдобри крпи за сушење садови. Совршен за влажно бришење прашина и остава површина без ленти. € ● Зачувај Пари ● нема повеќе хартиени крпи Или марамчиња за еднократна употреба. Секоја крпа за раце ќе трае најмалку 8 недели и може да се измие до 200 пати. Секое пакување крпи За Садови За Повеќекратна Употреба ви заштедува до 15 ролни хартиена крпа. Крпата за садови ја врши работата и може да се користи одново и одново. Кујнските крпи за перење се очигледен избор за вашиот паричник и околината.