Подлога, Ултра Мека 4-Слој Перат И Еднократно Инконтиненција Кревет Рампа Водоотпорен Кревет Влошки Нелизгачки Кревет Влошки За Инконтиненција Перат Перат Инконт?
  • Неодамнешно

Подлога, Ултра Мека 4-Слој Перат И Еднократно Инконтиненција Кревет Рампа Водоотпорен Кревет Влошки Нелизгачки Кревет Влошки За Инконтиненција

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЕФЕКТИВНА ВОДООТПОРНА ЗАШТИТА : Заштита од несреќи, истури и дамки Подлогата за кревет ги апсорбира сите течности, вклучувајќи урина, потење и случајно истурање.Заштитникот на чаршафот е мек и бесшумен за мирен ноќен сон додека безбедно го штити вашиот душек. Одлично за оние со деца, домашни миленици или инконтиненција. ПОВЕЌЕСЛОЈНА БАРИЕРА ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ : водоотпорниот основен слој има завршница што не се лизга за да се осигура дека подлогата останува на место во текот на ноќта. Внатрешниот слој е направен со ултра-густ композитен материјал за максимална апсорпција. Мека мешавина ткаенина ја отстранува влагата подалеку од кожата за ефикасно да ја намали иритацијата на кожата и да обезбеди удобен ноќен одмор. ДОПОЛНИТЕЛНО ДОЛГО ЗА ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ : Великодушна големина за да се обезбеди исклучителна покриеност за несреќи, излевања и дамки, подлогата за инконтиненција е корисна и за заштита на автомобилските седишта и мебелот. ЧЕТИРИСЛОЕН ДИЗАЈН : заштита Од Четири слоја, до 8 чаши заштита обезбедете вашиот кревет да остане целосно сув кога ќе се појават несреќи. Влагата брзо се апсорбира во подлогата и се дисперзира за да го заштити вашиот чаршаф и душек од каква било течност или телесни течности и да избегне соголување на ноќниот кревет. ПАМУК ДИШЕ : Изработен од памучен материјал, дише, удобен и издржлив. Водоотпорен и дише, обезбедува пријатно и удобно чувство за спиење. Перење и еднократно, поудобно и практично за употреба. Исклучителен дизајн на селваж, потрајни. ЕФЕКТИВНА ВОДООТПОРНА ЗАШТИТА : Заштита од несреќи, истури и дамки. Подлогата за кревет ги апсорбира сите течности, вклучувајќи урина, потење и случајно истурање.Заштитникот на чаршафот е мек и бесшумен за мирен ноќен сон додека безбедно го штити вашиот душек. Одлично за оние со деца, домашни миленици или инконтиненција. ПОВЕЌЕСЛОЈНА БАРИЕРА ОТПОРНА на ИСТЕКУВАЊЕ : водоотпорниот основен слој има завршница што не се лизга за да се осигура дека подлогата останува на место во текот на ноќта. Внатрешниот слој е направен со ултра-густ композитен материјал за максимална апсорпција. Мека мешавина ткаенина ја отстранува влагата подалеку од кожата за ефикасно да ја намали иритацијата на кожата и да обезбеди удобен ноќен одмор. ДОПОЛНИТЕЛНО ДОЛГО ЗА ЦЕЛОСНА ПОКРИЕНОСТ : Великодушна големина за да се обезбеди исклучителна покриеност за несреќи, излевања и дамки, подлогата за инконтиненција е корисна и за заштита на автомобилските седишта и мебелот. ЧЕТИРИСЛОЕН ДИЗАЈН : заштита Од Четири слоја, до 8 чаши заштита обезбедете вашиот кревет да остане целосно сув кога ќе се појават несреќи.