Таијоко Сребрени Садови Сет Прибор За Јадење Рамен Сет, 24-Парче Прибор За јадење Во собата за 6 Вклучувајќи Нож Вилушка Лажица Од Нерѓосувачки Челик, Огледало Полир?
  • Неодамнешно

Таијоко Сребрени Садови Сет Прибор За Јадење Рамен Сет, 24-Парче Прибор За јадење Во собата за 6 Вклучувајќи Нож Вилушка Лажица

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Вклучено е, Вклучувајќи лажица за маса, вилушка за маса, нож за маса, лажичкаЗадебелено тело на ножот, јасни и остри назаби, ergономска рачка, можете лесно и елегантно да исечете стекови или да расклопите мисирка. ①Материјал е Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик 18/10 со висок сјај. Загарантирана издржливост и долготраен сјај. Овој пренослив сребрен сет може да биде поврзан со секој стил на кујна за да ги исполни основните барања за јадење на сите. ●Здравје+Високо полиран огледало, мазни рабови, удобна рачка. Нашиот комплет прибор е дизајниран да додаде повеќе елеганција и класика на вашата трпеза природно добро се совпаѓа со вашиот постоечки прибор за да ги подигне секојдневните оброци во убаво искуство за јадење. ●Совршен За секоја Пригода} таијоко луксузен и елегантен комплет за прибор за јадење идеален за Свадба,Забава,Денот на Благодарноста, Денот на Мајката, Денот на Децата, Божиќ.исто така погоден За Ресторан, Хотел. Фестивали, Божиќ, Патување, Кампување, угостителство итн. Нашиот сервис 100% гаранција за задоволство! Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте ја услугата за клиенти за да ви помогнеме, ние ќе одговориме и ќе обезбедиме решенија во рок од 24 часа. Материјал : Полиран Од Нерѓосувачки челик : огледало завршено Изработено од висококвалитетен нерѓосувачки челик отпорен На Рѓа и издржлив долго Време Сјаен завршен и постојано сјае Безвременски едноставен дизајн и елегантен изглед Елегантни И мазни рабови без груби точки Робусна конструкција И Не се наведнуваат Или кршат Убава тежина имајте одлично чувство за рака и удобно за користење Лесно чистење и машина за миење садови безбедно за заштедете ја вашата Енергија Секојдневна употреба, вечера, празничен оброк, банкет или забава идеја За Подарок за Денот На Мајката, Годишнина, Забави За Загревање На куќата Користете И Нега : 1.