Сперпанд 70 парчиња Хартиени Кеси За Подароци Со Рачки, 8,7 Мали Вреќи За Задоволство За Добрите, Колачиња, Ужина, Бонбони, Чанти За Забави За Роденден На Деца, Туш За Б?
  • Неодамнешно

Сперпанд 70 парчиња Хартиени Кеси За Подароци Со Рачки, 8,7 Мали Вреќи За Задоволство За Добрите, Колачиња, Ужина, Бонбони, Чанти За Забави За

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакувањето на торбите За подароци Вклучува : 70 Парчиња Торби За Подароци Со Мала Големина со рачки Овие торби за подароци добија 10 бои и 7 парчиња од секоја боја. Во Исто Време, торбата за подароци е брилијантна, многу убава и привлечна, совршена за давање подароци. Совршена Големина : шарените хартиени кеси за подароци се со големина од 8,7 х 6,3 х 3,15 инчи и се доволно големи за да соберат асортиман на некои мали предмети, како што се бонбони, мали играчки, колачиња, подароци, закуска, сендвич, бисквити и така натаму. Премиум Материјали : Овие шарени хартиени кеси се изработени од висококвалитетна хартија која е доволно силна за да биде цврста и издржлива, лесна за употреба и складирање. Безбеден и без мирис, многу погоден за чување разни подароци. Креативен Дизајн : Нашите шарени торби за подароци се празни, можете да направите свои различни дизајни (боење, лепење) за да ги декорирате торбите за подароци и да го направите пакувањето поинтересно и уникатно за да ги изразите вашите добри желби!.